Κατηγορίες
BET

Προγνωστικά στοίχημα : Στο κόλπο και οι Ιταλοί με επιλογές που καλοπληρώνουν

Καλημέρα φίλες και φίλοι, ακόμα ένα σαββατοκύριακο κοντά σας, με το καλοκαίρι να ολοκληρώνεται σιγά σιγά, να…χειμωνιάζει στοιχηματικά, να γεμίζει το κουπόνι και επί της ουσίας να ολοκληρώνεται η οποιαδήποτε προσθήκη από σήμερα.

Εκκίνηση για Ιταλία και Ελλάδα, δύο πρωταθλημάτων απρόβλεπτων προγνωστικών και γεμάτων αστάθμητους παράγοντες. Θα αφήσουμε την Ελλάδα να προχωρήσει λίγο και θα περάσουμε στην Ιταλία για να ανιχνεύσουμε ό,τι μπορούμε τώρα στην αρχή… Φυσικά, θα ασχοληθούμε και με Ισπανία, εκεί όπου φέτος ειδικά αναμένεται να δούμε τρελά πράγματα. Το δίχως άλλο θα πάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε κρατήσει:

Φιορεντίνα-Νάπολι (21:45) :

Ξεκινάμε με την πρεμιέρα των Ιταλών και ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, που αν και νωρίς θα μας δείξει κάποια πράγματα για τη νέα σεζόν. Η Φιορεντίνα με τον Ριμπερί πλέον στις τάξεις της θέλει να επιστρέψει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, να βγει επιτέλους στην Ευρώπη και αν μπορεί να μπει σφήνα στην τετράδα. Άλλωστε, μπορεί να έχασε Βερετού και Σαπονάρα, πήρε όμως Ριμπερί, Κέβιν Πρινς-Μπόατενγκ, Μπατέλι και Θερού προκειμένουν μεσοεπιθετικά να χτίσει κάτι καλό. Έδειξε ήδη από τα φιλικά ότι είναι σε καλό δρόμο, έχει πολύ καλή αγωνιστική παρουσία και θέλει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της να σκοράρει, να πάρει τη νίκη και να μας δείξει πού βαδίζει. Από την άλλη η Νάπολι, με τον Κάρλος Αντσελότι στον πάγκο πήρε Μανωλά και Λοθάνο, έδειξε κακή αμυντική λειτουργία στα φιλικά, δέχτηκε αρκετά γκολ και μάλλον απογοήτευσε. Θέλει να σκοράρει, κράτησε όλον τον κορμό της και θέλει να δείξει και αυτή πράγματα. Πιθανόν, να βρουν από ένα γκολ, δύο, η αλήθεια είναι, πολύ επιθετικές ομάδες. GG στο 1.73 (Betshop).

Θέλτα-Βαλένθια (22:00) :

Και θα ολοκληρώσουμε με Ισπανία. Πρώτη επιλογή από την Πριμέρα το ματς της Θέλτα, που δεν μπόρεσε να απειλήσει την Ρεάλ στην πρεμιέρα και υποδέχεται την Βαλένθια που έμεινε εντός στο 1-1 με τη Σοσιεδάδ. Οι Νυχτερίδες μάλλον απογοήτευσαν στα φιλικά, έδειξαν σοβαρές αμυντικές αδυναμίες, δέχτηκαν σε όλα γκολ και έδειξαν ότι θέλουν δουλειά.Στην πρεμιέρα δεν εντυπωσίασαν και δέχτηκαν ξανά γκολ. Μέγα λάθος να δώσουν τον Σάντι Μίνα και τον Μουρίγιο, αλλά πήραν στη θέση τους Κόστα (Βιγιαρεάλ), Μανγκαλά (Σίτι), Γκόμεζ (Θέλτα), Τσερίσεφ (Βιγιαρεάλ) και Σίλεσεν (Μπαρτσελόνα). Η Θέλτα είναι αυτή που πήρε τον Σάντι Μίνα, επιχείρησε να χτίσει μια ομάδα για να πάει καλά, ένα αξιοπρόσεκτο σύνολο αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει πετύχει. Η εικόνα της απογοητευτική, σε κανένα σημείο δεν απείλησε την Ρεάλ και δικαίως έχασε με 1-3. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετική διάθεση και καμία αμυντική προσήλωση. Άλλωστε, έχουν αποδείξει πως όταν οι δύο τους βρίσκονται σκοράρουν πανεύκολα. Εντός, η Θέλτα έχει τρομακτική παράδοση με gg απέναντι στην Βαλένθια. Συγκεκριμένα, 7 συνεχόμενα ματς έχουν δώσει gg και τα 5 από αυτά over 2.5. Σαφώς και υπάρχει κίνητρο, οι δύο ομάδες θέλουν νωρίς να πάρουν προβάδισμα, να ελέγξουν το ματς και να αποδείξουν πολλά. Είναι ευκαιρία άλλωστε… Δεν συμφωνώ ότι υπάρχει φαβορί και φυσικά δεν είναι η Βαλένθια. Πάμε και πάλι όμως αλλού. GG στο 1.74 (Betshop). Καλή τύχη!!

Καθημερινές προβλέψεις και προγνωστικά Μουντομπάσκετ καθημερινά στην σελίδα του Sportbet.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected