Κατηγορίες
Αθλήματα

Συνεχίζονται οι επιτυχίες στην Αριδαία (photos)

Οι ελληνικές νίκες συνεχίζονται στην Αριδαία, με τους Αδαμάντιο Σταύρακα, Απόστολο Γραμματικούλη, Νίκο Ουσταμπασίδη και τις Άρτεμη Ασλανισβίλι και Νικολέτα Παρετζόγλου, να προκρίνονται στα ημιτελικά του Aridea Cup.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Άρτεμις Ασλανισβίλι, πρωταθλήτρια την προηγούμενη εβδομάδα στα Κουφάλια, συνεχίζει το νικηφόρο της σερί στις ελληνικές διοργανώσεις της Tennis Europe και με τη νίκη της επί της Μαρίας Γεωργιάδου με 6-3, 2-6, 7-5 σε ένα συναρπαστικό ματς, εξασφάλισε την παρουσία της στους ημιτελικούς της Αριδαίας.

Εκεί θα αναμετρηθεί με την Ρουμάνα Sofia Ciobica, που κέρδισε τη Σωτηρία Κατσάλη με 6-7 (5), 6-2, 6-3, σε ακόμα ένα πολύ κλειστό παιχνίδι για την προημιτελική φάση.

Στον άλλον ημιτελικό, η Νικολέτα Παρετζόγλου θα αναμετρηθεί με την Anastasiia Firman. Η Νικολέτα κέρδισε τη Δέσποινα Μπαξοπούλου με 7-6 (5), 4-6, 6-4, ενώ η Firman, No. 2 στο ταμπλό, απέκλεισε τη Μαρία Ελένη Πούλκα με 6-1, 6-3.

Στα ημιτελικά των ανδρών θα βρίσκονται 3 Έλληνες αθλητές. Ο Νίκος Ουσταμπασίδης ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και κέρδισε τον Αλέξανδρο Ζερβό με 2-6, 6-4, 6-4. Σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Αδαμάντιο Σταύρακα, που επικράτησε του Κύπριου Κωνσταντίνου Τζακουρή με 6-2, 6-4.

Ο Τάσος Τσελεπής κέρδισε τον Αντώνη Μίζιο με 7-6 (4), 6-1 και θα παίξει στον άλλον ημιτελικό με τον κορυφαίο του ταμπλό, τον Βούλγαρο Mihail Ivanov, που απέκλεισε τον Αχιλλέα Αδαλόγλου, με 4-6, 6-4, 6-3.

Ελληνική υπόθεση θα είναι ο τελικός του διπλού αγοριών, καθώς οι Γραμματικούλης και Νικόλαος Σφυράκης κέρδισαν τους Βούλγαρους Ivanov και Aleksandar Nikolov, με 6-2, 6-2. Σήμερα θα διεκδικήσουν το τρόπαιο απέναντι στους Ουσταμπασίδη και Ζερβό, που κέρδισαν στον ελληνικό ημιτελικό τους Σταύρακα και Τσελεπή, με 7-5, 2-6, 10-6.

Στο διπλό των κοριτσιών, οι Firman και Vlada Kozak κέρδισαν τις Μπαξοπούλου και Παρετζόγλου με 6-2, 1-6, 10-5 και θα παίξουν στον τελικό με τις Ρουμάνες Ciobica και Ana Maria Tornean, που επικράτησαν των Ασλανισβίλι και Ελένης Λαζαρίδου με 6-2, 6-3.

To πρόγραμμα του Σαββάτου (24 Αυγούστου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected