Κύπελλο Ελλάδος

Παλληξουριακός – Ξενοφών Κρεστένων 0-1

Νίκη – πρόκριση, σε μια αναμέτρηση με τη δική της ιστορική σημασία για τους «κόκκινους» (υπενθυμίζεται, είναι οι περυσινοί νταμπλούχοι Ηλείας, ανεξάρτητα βέβαια από το αν επέλεξαν να μην αγωνιστούν στη Γ’ Εθνική μετά την άνοδο και παραμένουν στην Α1 Κατηγορία), που αγωνίστηκαν στην Κεφαλλονιά τον Παλληξουριακό και κατέγραψαν την πρώτη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας.

Όπως αναφέρει το Iliaoikonomia, στον αγώνα αυτό που ήταν νοκ-άουτ και διεξήχθη κάτω από αφόρητη ζέστη με έναρξη στις 4.00 το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίου Αντωνίου, η ομάδα ήθελε αυτή η συμμετοχή να συνδυαστεί και με ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα, εφόσον αυτό ήταν εφικτό.

Πριν το ματς, υπήρχαν βέβαια κάποια προβλήματα, μεταξύ των οποίων οι λίγες μόνο μέρες προπόνησης που υπάρχουν ως τώρα λόγω καθυστερημένης έναρξης (δεν έχει δώσει καν κάποιο φιλικό ακόμα). Ενώ απόντες ήταν, ο Μπακατσέλος που έχει κάνει μια επέμβαση κήλης κι ο Μπουτσικάκης για επαγγελματικούς λόγους.

Στο πρώτο περίπου εικοσάλεπτο έγινε παιχνίδι κέντρου, ενώ στο 32′ ένα ωραίο γυριστό σουτ του Α. Κουτσογιαννάκη αποκρούστηκε δύσκολα από τον γκολκίπερ, και στην επαναφορά, άλλο σουτ του Κωνσταντοπούλου έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυνόμενοι, και στο 36′ από σέντρα του Μιλοσέσκι έπιασε κεφαλιά “ψαράκι” ο Αναμουρλίδης που έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία και στα δίχτυα για το 0-1 το οποίο μάλιστα παρέμεινε ως το τέλος.

*σε λίγο οι συνθέσεις

  • επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected