Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Επισκοπή – Ατσαλένιος 1-0

Νίκη-πρόκριση πέτυχε η Επισκοπή στο Κύπελλο Ελλάδας η οποία υποδέχθηκε σήμερα στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης» τον αντίστοιχο κυπελλούχο Ηρακλείου ΠΟ Ατσαλένιο τον οποίο και κέρδισε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μιχάλη Καρβουνιάρη από το 27’.

Η ομάδα του Γιασμινκο Βέλιτς ήταν σαφέστατα καλύτερη του αντιπάλου της στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας ένα τέρμα, δύο δοκάρια και κάμποσες πολύ καλές φάσεις μπροστά από την εστία του Μανουσάκη.

Το ιδανικό ήταν ωστόσο ότι, ήρθε κόσμος στο γήπεδο (και από το Ηράκλειο) και παρακολούθησε μια όμορφη αναμέτρηση χειροκροτώντας στο τέλος και τις δύο ομάδες.

Επιθετική, έχοντας πετύχει ένα γκολ, ένα δοκάρι και μία εξαιρετική ευκαιρία ήταν οι γηπεδούχοι στο α’ ημίχρονο. Μπορεί να δημιούργησε τρεις ευκαιρίες αλλά ήταν όλες καίριες έχοντας μάλιστα και το συντριπτικό ποσοστό κατοχής της μπάλας.

το φιλμ του αγώνα στο stoplekto.gr

Συνθέσεις

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Γιασμίνκο Βέλιτς): Χανιωτάκης, Νάκας, Λίμα, Κούνστιτς, Καρβουνιάρης, Χαλκιαδάκης (77’ Μαλισσόβας), Σουμπασάκης (88’ Ξεπαπαδάκης), Φουκαράκης, Γκιόκας, Γκελοσάνι (79’ Μυρθιανός), Τσιριγώτης.

ΠΟΑ (Μανώλης Σκύβαλος): Μανουσάκης Ι., Ξυλούρης Φραγκιαδάκης, Μαρκουλάκης, Χαμαλάκης, Πετράκης, Σαμουηλίδης (79’ Νηστικάκης), Κερμενίδης, Λεονάρντο, Βορριάς (57’ Γιαλυτάκης), Μανουσάκης Στ. (68’ Βρεττός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected