Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου – ΑΕ Καρίτσας 0-4

Με εμφατικό τρόπο η ΑΕ Καρίτσας «σφράγισε» το «εισιτήριο» για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού επιβλήθηκε στο Κιλκίς με 4-0 επί του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου, στο πλαίσιο της 1ης φάσης.

Όπως αναφέρει το katerinisport, οι παίκτες του Αλέξανδρου Κούρτογλου στο πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας της Καρίτσας για το θεσμό του Κυπέλλου, παρουσιάστηκαν σοβαροί και δε δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Κιλκισιώτες, σκοράροντας τέσσερις φορές και χάνοντας ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ.

Οι γηπεδούχοι στο 85′ είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής καθώς κέρδισαν πέναλτι αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕ Καρίτσας, Ράντος, απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν.

Το 0-1 έγινε στο 31′ με προβολή του Αλεξίου έπειτα από συνδυασμό των Γκίκα και Λαγδάρη και σέντρα του τελευταίου.

Στο 47′ ο Γκίκα με ατομική ενέργεια και ευθύβολο σουτ έκανε το 0-2.

Στο 74′ ο Συρράκος έβγαλε τετ α τετ τον Λουίς Φερνάντο με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Βραζιλιάνος παίκτης της ΑΕ Καρίτσας «έγραψε» το 0-3.

Στο 77′ ο Συρράκος με σέντρα βρήκε τον Αλεξίου που με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Συνθέσεις

ΠΑΟΝΕ Επταλόφου: Περπερίδης, Παπαδόπουλος, Μουρατίδης, Τσιμπούκας, Τομπατζίδης, Αμοιρίδης, Καρασαρίδης, Τσαουσίδης, Τζεβελέκης, Στεφανίδης, Τσαμτζίδης

ΑΕ Καρίτσας (Αλέξανδρος Κούρτογλου): Ράντος, Καραγκούνης (75′ Τσιώμης), Λαγδάρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου (46′ Δημητρουλόπουλος), Τροΐρης, Συράκος, Οικονόμου, Αλεξίου, Λουίς Φερνάντο, Γκίκα (65′ Μητράκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected