Κατηγορίες
Αθλήματα

Πρωταθλήτρια η Ασλανισβίλι στην Αριδαία!

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι κατέκτησε τον 2ο διαδοχικό της τίτλο σε διοργάνωση της Tennis Europe, καθώς ήταν η πρωταγωνίστρια και στην Αριδαία.

Στο διπλό των αγοριών, πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Νίκος Ουσταμπασίδης και Αλέξανδρος Ζερβός, ενώ ο Ουσταμπασίδης κατέλαβε και τη 2η θέση στο μονό.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μόλις μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβό της στα Κουφάλια, όπου κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σε διεθνή διοργάνωση της Tennis Europe, η Άρτεμις Ασλανισβίλι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και στην Αριδαία.

Στον τελικό του Aridea Cup, η 13χρονη Ελληνίδα τενίστρια, επικράτησε της Ουκρανής Anastasiia Firman, No. 2 στο ταμπλό και Νο. 69 στην κατάταξη U14 των κοριτσιών στην Ευρώπη, με 4-6, 6-1, 6-2.

Η Άρτεμις έφτασε τις 11 διαδοχικές νίκες και τις 15 νίκες στις 16 τελευταίες αναμετρήσεις της, αφού έχει αγωνιστεί σε 3 διαδοχικούς τελικούς. Ήταν φιναλίστ πριν δυο εβδομάδες στο Κιλκίς, πριν κατακτήσει back-to-back τους τίτλους σε Κουφάλια και Αριδαία.

Στον τελικό του μονού ανδρών, ο Νίκος Ουσταμπασίδης έκανε μια καλή προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να “γράψει” τον ιδανικότερο επίλογο στην εβδομάδα, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Βούλγαρο Mihail Ivanov, No. 1 στο ταμπλό, με 6-4, 6-3.

Ήταν πάντως άλλη μια εξαιρετική εβδομάδα για τον Ουσταμπασίδη, πρωταθλητή πριν 2 εβδομάδες στο Κιλκίς, που κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό της Αριδαίας, μαζί με τον Αλέξανδρο Ζερβό. Στον τελικό που έγινε χθες, κέρδισαν τους Απόστολο Γραμματικούλη και Νίκο Σφυράκη με 6-1, 6-4.

Τέλος, στον τελικό του διπλού κοριτσιών, πρωταθλήτριες αναδείχθηκαν η Firman και η Βρετανίδα Vlada Kozak, που κέρδισαν στον τελικό τις Ρουμάνες Sofia Ciobica και Ana Maria Tornean με 6-2, 4-6, 10-7.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected