Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Αιχμές της Αναγέννησης Γιαννιτσών για τον Στάθη Καράμπελα!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγα λεπτά η Αναγέννηση Γιαννιτσών με την οποία αφήνει αιχμές για τον Στάθη Καράμπελα, που – όπως αναφέρει – συμφώνησε με την ομάδα, πήρε προκαταβολή και θα αγωνιστεί τελικά στην U19 του Άρη.

Αναλυτικά :

“Ενημέρωση προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Σήμερα 27-8-19 ο ποδοσφαιριστής Καράμπελας Ευστάθιος μας ανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρίσει από την ομάδα μας παρότι έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση, είχε πάρει προκαταβολή και είχε παίξει στα τελευταία φιλικά ως αρχηγός.

Ο ποδοσφαιριστής πριν δέκα ημέρες είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ομάδας μας, η οποία περίμενε από τον Καράμπελα Ευστάθιο μια φωτογραφία και να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Αυτό δεν έγινε ποτέ και αποφάσισε να επιλέξει να πάει στην Κ-19 του Άρη Θεσσαλονίκης, με την οποία είχε επαφή όλο αυτό το διάστημα και χρησιμοποιούσε τη δική μας ομάδα προφανώς για λόγους που μόνο αυτός ξέρει.

Η ομάδα του Α.Σ Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι μια μεγάλη και σοβαρή ομάδα, με σοβαρούς ανθρώπους στη διοίκηση και προφανώς πρέπει να την απαρτίζουν καλοί, υπεύθυνοι, σοβαροί παίκτες και δεν μπορεί κανείς να παίζει με την ομάδα και το όνομα αυτής τόσο ανεύθυνα.

Ευχόμαστε στον Καράμπελα Ευστάθιο αυτή η επιλογή να του δώσει την ταυτότητα του ποδοσφαιριστή που επιθυμεί.

Υ.Γ. Η διοίκηση της ομάδας κινείται ήδη για την αντικατάσταση του παίκτη.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected