Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Χρήστος Γρομητσάρης, το νέο μεταγραφικό deal!

Μία ακόμη σημαντική μεταγραφική επιτυχία για την ΠΑΕ Χανιά, που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα την απόκτηση του Χρήστου Γρομητσάρη.

Ο 28χρονος (10/02/1991) αμυντικός με καταγωγή από το Αγρίνιο, είχε 15 συμμετοχές με την ΑΕΛ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ έχει 138 επαγγελματικές παρουσίες σε Κέρκυρα, Εργοτέλη, Φωστήρα, Ιωνικό, Ατρόμητο, Βύζαντα Μεγάρων, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΟ Ρουφ, Αγία Παρασκευή και Ελπίδες Αγρινίου.

Αναλυτικά :

“Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Χρήστο Γρομητσάρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Είναι γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου 1991 και τα πρώτα του βήματα τα έκανε στις Ελπίδες Αγρινίου. Στα 17 του εντάχθηκε στον Ατρόμητο, παίζοντας στις ομάδες υποδομής, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Παράλληλα συμμετείχε και σε προπονήσεις της πρώτης ομάδας. Τη σεζόν 2010-11 παραχωρείται, αρχικά στην Αγ. Παρασκευή και στη συνέχεια στον ΠΑΟ Ρουφ, για να ακολουθήσει ο Απόλλων Σμύρνης, επίσης στη Football League 2. Τη σεζόν 2012-2013 έχει γεμάτη και πολύ καλή χρονιά με τον Βύζαντα Μεγάρων στη Football League (41 συμμετοχές – 39 στο πρωτάθλημα, 2 στο Κύπελλο). Ακολούθησε η επιστροφή του στον Ατρόμητο και η μετακίνηση στο β’ μισό της σεζόν 2013-14 στον Ιωνικό (Γ’ Εθνική). Την επόμενη σεζόν καταγράφει 26 συμμετοχές με τον Φωστήρα (21 στη Football League, 5 στο Κύπελλο) και ακολουθούν τα εξάμηνα σε Εργοτέλη (13 συμμετοχές – 1 γκολ) και Κέρκυρα (9 συμμετοχές). Με τον ΑΟΚ πανηγυρίζει την άνοδο στη Super League, μετρώντας στη “μεγάλη” κατηγορία σε δύο σεζόν 28 συμμετοχές και 1 γκολ (είχε και 3 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο). Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην ΑΕΛ, έχοντας 13 συμμετοχές στη Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

Ο 28χρονος αμυντικός μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στα Χανιά. Ξέρω ότι είναι ένα πολύ υγιές σωματείο, που δουλεύει πολύ καλά και έχει προοπτική να βρεθεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να βοηθήσει να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected