Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό και ο Bruno Gaspar! (vid)

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση! Συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του και μετά τους Λοβέρα, Μπενζιά απέκτησε και τον Πορτογάλο Μπρούνο Γκασπάρ!

Όπως αναφέρει το Sportime, η ομάδα του Πειραιά ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Μάλιστα ο παίκτης αναμένεται σήμερα, Σάββατο, στην Ελλάδα.

Στις 17:20 θα είναι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», όπου θα τον υποδεχτούν οι άνθρωποι της «ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Ο 26χρονος δεξιοπόδαρος μπακ είναι καιρό τώρα στη λίστα του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά είχε κάνει δύο φορές κίνηση τις προηγούμενες ημέρες για να τον αποκτήσει. Όμως και τις δύο προηγούμενες η απάντηση της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν αρνητική.

Φαίνεται πως ο Ολυμπιακός, όπως έχει κάνει με όλες τις φετινές περιπτώσεις, δεν το έβαλε κάτω. Επέμεινε για τον παίκτη και δικαιώθηκε. Έκανε την τρίτη του πρόταση και τα βρήκε σε όλα με τους Πορτογάλους, όπως φυσικά και με τον παίκτη.

Ο οποίος αναμένεται σήμερα το απόγευμα στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, μπορεί να παίξει και αριστερά και αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Βέβαια ανήκει στη Σπόρτινγκ με την οποία ο Ολυμπιακός βρέθηκε σε κόντρα με αφορμή τον Ντανιέλ Ποντένσε, Ωστόσο αυτά στο ποδόσφαιρο αλλάζουν με την κατάλληλη παρέμβαση ατόμων που μπορούν να βοηθήσουν, όπως είναι ο Ζόρζε Μέντες!».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected