Κατηγορίες
Super League 1

Λαμπάδα στον Σφιντέρσκι ο ΠΑΟΚ! (photos)

Νίκη με αρκετή νευρικότητα πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Πανιωνίου με 2-1.

Αγχωτική νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Πανιώνιο με 2-1, χωρίς να παρουσιάσει ιδιαίτερα καλό πρόσωπο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» αγωνίστηκε με νευρικότητα, αλλά κατάφερε στο 14’ να προηγηθεί με τον Άκπομ. Οι «κυανέρυθροι» απείλησαν ελάχιστα, αλλά στο 57’ ο Τσιλούλης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Η ένταση στην Τούμπα αυξήθηκε, αλλά ο Σφιντέρσκι και πάλι έδωσε τη λύση με γκολ στο 74’, για το 2-1.

Όπως αναφέρει το onsports, με τη διάθεση να δώσει απαντήσεις μπήκε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Πανιώνιο, με τους φίλους του να δίνουν βροντερό παρών στην Τούμπα και να φωνάζουν ενθαρρυντικά συνθήματα. Οι παίκτες του Άμπελ Φερέιρα ανέλαβαν από το ξεκίνημα τον έλεγχο του αγώνα πιέζοντας για το γκολ, με τον Πανιώνιο να μένει σε θέση άμυνας.

Η πίεση του «Δικεφάλου του Βορρά» απέδωσε στο 14’, όταν ο Μίσιτς βρήκε με ωραία μπαλιά τον Άκπομ, εκείνος πέρασε έναν αμυντικό του Πανιωνίου και εκτέλεσε για το 1-0. Οι «κυανέρυθροι» δεν έδειξαν να μπορούν να αντιδράσουν, με τον ΠΑΟΚ να χάνει τριπλή ευκαιρία στο 23’ με τους Ζαμπά, Μάτος και Άκπομ. Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, ενώ στο 38’ ο Βαρέλα τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή με τον Ίνγκασον να περνά στη θέση του.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που πιέζει για ένα δεύτερο γκολ, ενώ ο Πανιώνιος είχε μείνει κλεισμένος στα καρέ του. Ωστόσο, στο 57’ ο νεοεισελθών Τσιλούλης μετά από πάσα του Αραμπουλί πέτυχε το 1-1, «παγώνοντας» την Τούμπα. Η πίεση από τον κόσμο αυξήθηκε, με τον Φερέιρα να βάζει στο ματς τον Μπίσεσβαρ. Στο 74’ ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σφιντέρσκι με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1. Ο Παπαπέτρου έλεγξε τη φάση στο VAR, για επιθετικό φάουλ, αλλά επικύρωσε το γκολ.

Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να αποφύγει τα λάθη, ενώ ο Πανιώνιος αύξησε την πίεσή του στο φινάλε, αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά κατάφερε να αγχώσει τους γηπεδούχους.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα (38’ Ίνγκασον), Κρέσπο, Γιαννούλης, Εσίτι, Μίσιτς, Λημνιός (74’ Πέλκας), Ζαμπά (60’ Μπίσεσβαρ), Σφιντέρσκι, Άκπομ.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Κότνικ, Σαραμαντάς (86’ Μιλόγεβιτς), Σταυρόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαγεωργίου, Μαξίμοβιτς, Κόρμπος, Καμαρά, Ρέντζας (86’ Ρέντζας), Αρσε (55’ Τσιλούλης), Αραμπουλί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected