Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Νέα φιλική νίκη για Τρίκαλα, 3-0 τον ΑΣ Μετέωρα

Οι “κυανέρυθροι” ξεκίνησαν το φιλικό με αρκετούς νεαρούς ηλικιακά παίκτες, που έδειξαν κάποια θετικά στοιχεία, αλλά και αδυναμίες, με αποτέλεσμα τα Μετέωρα με πολύ σωστό παιχνίδι να τους κρατήσουν στο μηδέν.

Όπως αναφέρει το trikalascore, στην επανάληψη ο Περικλής Αμανατίδης έριξε στο παιχνίδι αρκετούς από τους θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην η εικόνα του ματς. Τα Τρίκαλα πήραν τα ηνία δημιούργησαν φάσεις, σημείωσαν τρία τέρματα και γενικώς έδειξαν αρκετούς αυτοματισμούς στο παιχνίδι τους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό.

Γκολάρα από το Ριζογιάννη, σκόραρε ο Γρηγορόπουλος με γενικότερα πολύ καλή παρουσία και πολύ τρέξιμο, ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε η αποκάλυψη του σημερινού φιλικού, ο Ηλίας Αιβάζογλου.

Θα πρέπει όμως να σταθούμε και στην εικόνα των Μετεώρων που παρά το ότι έχασαν πολλούς από τους πρωτοκλασάτους παίκτες της περσινής σεζόν, έδειξαν αρκετά θετικά στοιχεία, έχοντας πολλούς νεαρούς παίκτες με ταλέντο σίγουρα μπορούν να διεκδικήσουν και φέτος με αξιώσεις το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Αρκετοί φίλοι και των δύο ομάδων παρακολούθησαν το ματς στην εξέδρα του Β. Καρακίτσιος.

Στο 48′ ο Ριζογιάννης με δυνατό μακρινό σουτ πέτυχε το 0-1.
Στο 67′ ο Σταμάτης έδωσε στον Γρηγορόπουλο ο οποίος με σουτ πέτυχε το 0-2.
Στο 89′ από σέντρα του Γρηγορόπουλου ο Αιβαζογλου με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΑΣ Μετέωρα: Τοπουζλής (87’Γκουλιώνης), Δάσσιος, Γρηγορίου (75′ Χριστοδουλόπουλος), Γεωργάκης (62′ Νικόλαρος), Λουκάς, Παπαευθυμίου, Φωτίκας, Τσαντούλας (80′ Ζάρρας), Μπέτσας (67′ Μπέτσας) Κοτσιλιάνος (83′ Κοτόρι), Πολυζόπουλος

ΑΟ Τρίκαλα: Ζαρόπουλος (46′ Μπουρούσης (68’Ψωμιάδης) Σανδραβέλης (46′ Καμπλιώνης), Νιάρος (67′ Ελευθεριάδης), Βέρτζος (46′ Γιαννίτσης), Τεγούσης (46′ Πέλκας), Νικλητσιώτης (46′ Γρηγορόπουλος), Ζβιάντι (46′ Ριζογιάννης), Αλεξανδρής (46′ Αϊβάζογλου), Κατσαντώνης (46′ Ντιαλόσι) Λώττας (46′ Πελάεθ), Τσίπρας (46′ Σταματής)

Επόμενο φιλικό για τον Α.Ο Τρίκαλα την ερχόμενη Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, όταν και θα αγωνιστούν κόντρα στο Διγενή Νεοχωρίου στο Μπάμπης Παπαχατζής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected