Κατηγορίες
Super League 2 - Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη στο φιλικό ο Πλατανιάς, εξαιρετικός ο ΑΟ Πόρου (photos)

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στα Χανιά, ο Πλατανιάς άφησε καλές εντυπώσεις, κερδίζοντας με 1-0 τον Πόρο στο Μάλεμε. Το γκολ σημείωσε στο 39’ ο Λουκίνας.

Το αξιοσημείωτο από το παιχνίδι, ότι αγωνίστηκαν πέντε αποκτήματα του Πλατανιά με εξαίρεση το Νάσο Λεωνιδόπουλο. Ανάμεσα τους, συμμετείχε και ο Λεϊρία, παίζοντας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πλατανιάς χρησιμοποίησε ουσιαστικά δύο διαφορετικές εντεκάδες, δείχνοντας ότι παραμένει πολύ συμπαγής από πέρσι. Είναι μια ομάδα που δείχνει ότι δεν έχει χάσει την ποιότητα της και το ζήτημα είναι να “κολλήσουν” οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει (Ρεθυθόπουλος, Παπαδόπουλος, Πασχαλάκης, Λεϊρία, Λεωνιδόπουλος και Μαντζάρης).

Από την άλλη, ο Πόρος επίσης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και ειδικότερα με την εμφάνιση που είχε στο α’ ημίχρονο, όπου έχασε και δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.

Επόμενο φιλικό για τον Πλατανιά την Τετάρτη (4/9), πάλι στο Μάλεμε, αυτή τη φορά κόντρα στον ΟΦΗ.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ (46’ Μαντζάρης), Ρεβυθόπουλος (60’ Λάμτσε), Ρουσσάκης (46’ Σάαντο), Τσαμούρης (46’ Πουρζιτίδης), Ποζατζίδης (46’ Πασχαλάκης, 80’ Τοπαλίδης), Μάικιτς (60’ Σμυρλάκης), Μποσέτι (60’ Καρβούνης), Καραγκούνης (46’ Νίλι), Παπαδόπουλος (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Κωστίκος (46’ Μιγκέλ), Λουκίνας (46’ Λεϊρία).

Πόρος (Λεωνίδας Τιτομιχελάκης): Ζαφείρης, Καρβελάς, Πλευράκης, Σηφάκης, Μαγάκης, Μεταξάκης, Τορομανίδης, Μαραθιανός, Πήλιος, Σκουλάς, Δαμιανάκης. Αγωνίστηκαν και οι Σπηλιώτης, Χρήστου, Χατζησεβαστός, Μεμοτσέλας, Τριανταφυλλίδης, Ποκόνγκ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected