Κατηγορίες
Super League 1

“Τρελό” ματς στη Λαμία και μοιρασιά με Ατρόμητο. Απίστευτο γκολ από τον Βέλλιο! (vid)

Λαμία και Ατρόμητος πήραν από ένα βαθμό μετά το μεταξύ τους συναρπαστικό 2-2 στην Θεσσαλία. Ο Βέλλιος πέτυχε το γκολ της χρονιάς με ανάποδο ψαλίδι αλά… Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς!

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές αλλά οι «κυανόλευκοι» είχαν ισάριθμες απαντήσεις, με τους αντίπαλους να επαναλαμβάνουν τα αποτελέσματα που είχαν στην πρεμιέρα, με το ίδιο σκορ μάλιστα!

Όπως αναφέρει το onsports, η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 11΄ με απίθανη εκτέλεση φάουλ του Σάλιακα και ο Ατρόμητος ισοφάρισε με κεφαλιά του Γούτα στο 35΄, από κόρνερ του Ούμπιδες. Η ομάδα του Αντωνίου έφτασε στο 2-1 με πέναλτι του Τουράμ στο 78΄, στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας Θεοδωράκης επί του Ρόμανιτς από το λάθος του Ρισβάνη, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Βέλλιος διαμόρφωσε το τελικό σκορ με έξοχο ανάποδο, που είναι ήδη υποψήφιο για το γκολ της χρονιάς.

Συνθέσεις

ΛAMIA (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Βασιλόγιαννης (46΄ Τουράμ), Πλιάτσικας, Καραμάνος (86΄ Σκόνδρας), Μπεχαράνο, Ρόμανιτς (90΄+2 Τσούκαλος), Δημούτσος, Βύντρα, Βάντερσον, Σάλιακας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Θεοδωράκης, Γούρας, Χαρίσης, Ούμπιδες (70΄ Ανδρούτσος), Μάντσον, Νάτσο, Ενσικουλού (69΄ Βέλλιος), Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα.

δείτε το γκολ του Βέλλιου :

*φωτ. από novasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected