Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Κάτοικος Λάρισας ο Ημαθιώτης Γιώργος Βασιλειάδης!

Στη Λάρισα και στον τοπικό Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο 23χρονος (10/6/1996) Ημαθιώτης τερματοφύλακας είχε 6 συμμετοχές την περσινή χρονιά με τον Πλατανιά, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Δόξα Δράμας, Εργοτέλη και Βέροια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση του υψηλόσωμου (1.90) τερματοφύλακα Γιώργου Βασιλειάδη. Ο Γιώργος γεννήθηκε στην Βέροια πριν 23 χρόνια, στις 10 Ιουνίου 1996. Στην γενέτειρα του ξεκίνησε το ποδόσφαιρο και μαζί της έπαιξε στην Super League, ενώ κατόπιν αγωνίσθηκε διαδοχικά σε Εργοτέλη, Δόξα Δράμας και Πλατανιά, από όπου ζήτησε και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος βρέθηκε μαζί με τον εκπρόσωπο του, Βασίλη Βάνη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το μεσημέρι της Τρίτης (03/09) συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα Λάρισας παρουσία του υπεύθυνου της οικονομικής διαχείρισης της ΠΑΕ κ. Αχιλλέα Σακελλαρίου, ο οποίος και τον καλωσόρισε στην «κυανόλευκη» οικογένεια. Εμείς σαν ΠΑΕ του ευχόμαστε να είναι δυνατός και να βοηθήσει τα μέγιστα για την επίτευξη του φετινού μας στόχου».

error: Protected