Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Ξανά στον ΠΑΣ Φλώρινα ο Λάζαρος Ηλιόπουλος

Την απόκτηση του Λάζαρου Ηλιόπουλου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Φλώρινα.

Ο 21χρονος (29/01/1998) γκολκίπερ αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Ερμή Αμυνταίου και παλαιότερα με ΑΠΕΠ Πιτσιλιά στην Κύπρο, ΠΑΣ Φλώρινα (2016/2017) και Λεβαδειακό U20.

Αναλυτικά :

“Ενισχύεται σημαντικά κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Φλώρινα αφού συμφώνησε και υπέγραψε ο 21χρονος τερματοφύλακας Λάζαρος Ηλιόπουλος που αγωνίστηκε πέρσι στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Ερμή Αμυνταίου.

Ο Λάζαρος, παιδί της Ακαδημίας του Π.Α.Σ Φλώρινα, επιστρέφει γεμάτος εμπειρίες για να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας και να βοηθήσει στην φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στη Γ Εθνική.

Παρά την ηλικία του διαθέτει πολλές αξιόλογες ποδοσφαιρικές παραστάσεις καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην U17 και U20 της ΠΑΕ Λεβαδειακού στα πρωταθλήματα υποδομών της Super League, στην ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ στην Κύπρο και φυσικά στον Ερμή Αμυνταίου.

Λάζαρε καλωσόρισες ξανά σπίτι!

Η Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο του ΠΑΣ Φλώρινα σου εύχονται υγεία και να πραγματοποιήσεις τόσο τους προσωπικούς όσο και ομαδικούς στόχους που έχουμε θέσει για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected