Κατηγορίες
Διάφορα - Εργασιακά - Συνεργάτες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ???Δίδακτρα & Παράβολα Εξετάσεων 150

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Έναρξη τμήματος 16/9

Δίδακτρα & Παράβολα Εξετάσεων: 150 ευρώ

ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

Αποκτήστε γνώσεις στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και πιστοποιήστε τις, αφιερώνοντας μόνο ελάχιστο από τον προσωπικό σας χρόνο! Εμείς, σας δίνουμε τη δυνατότητα να καταρτιστείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον τηλεκατάρτισης, εντάσσοντάς σας σε οργανωμένη ηλεκτρονική τάξη με απαραίτητο εκπαιδευτικό υλικό και αναλαμβάνοντας οτιδήποτε αφορά τις εξετάσεις σας.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

Η διαδικασία, ο συντονισμός και η ολοκληρωμένη συμμετοχή σας σε επίσημες εξετάσεις απόκτησης του απαιτητού πιστοποιητικού Πληροφορικής θα γίνει για λογαριασμό σας από μέρους μας.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Συμπλήρωσε τη φόρμα εγγραφής μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου και απόκτησε το υποχρεωτικό πιστοποιητικό Πληροφορικής κλείνοντας μία θέση στο νέο τμήμα.

Μη χάσετε τις επόμενες ημερομηνίες

ΔΩΡΕΑΝ Εξετάσεις Αγγλικών σε όλη την Ελλάδα

Κλείστε μία θέση στις διαθέσιμες εξεταστικές Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου για απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης Toeic, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μοριοδοτούμενα Σεμινάρια

Μη χάσετε την ευκαιρία προσωπικής & επαγγελματικής ανέλιξης, αποκτώντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Επιλέξτε από τους 60+ θεματικούς τίτλους την κατάλληλη επιμόρφωση για εσάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Θέλουμε να διατηρούμε επαφή μαζί σας!

Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Education

tel. 23111 10186

www.easy-education.gr

info@easy-education.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected