Κατηγορίες
Αθλήματα

Μεγάλη πρόκριση για Παπαμιχαήλ στο Ζάγκρεμπ!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη απέναντι στη Martina Trevisan στο Ζάγκρεμπ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Zagreb Ladies Open των 60.000 δολαρίων.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Παπαμιχαήλ έκανε ακόμα ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ και επικράτησε της Trevisan, Νο. 8 στο ταμπλό και Νο. 193 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-3, 1-6, 6-4.

Η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, έχοντας ξεκινήσει από τα προκριματικά του δυνατού τουρνουά της Κροατίας την προσπάθειά της, έφτασε στην 4η νίκη της σήμερα, για να εξασφαλίσει μια θέση στις “8” καλύτερες παίκτριες.

Για 2 ώρες και 23 λεπτά πάλεψε στο court η Παπαμιχαήλ, η οποία βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς μετά την απώλεια του 2ου σετ με 6-1, έχανε στο 3ο σετ με 3-1. Είχε χάσει δηλαδή τα 9 από τα 11 τελευταία games σε εκείνο το χρονικό σημείο.

Ανταπεξήλθε όμως, κερδίζοντας τα 3 επόμενα games και μπαίνοντας για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η Trevisan ισοφάρισε σε 4-4, αλλά η Παπαμιχαήλ έκανε κι άλλο break για το 5-4 και σέρβιρε επιτυχώς για το 6-4 λίγο αργότερα.

Η Παπαμιχαήλ θα διεκδικήσει μια θέση στα ημιτελικά της σημαντικής χωμάτινης διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων, απέναντι στην Ουγγαρέζα Reka Luca Jani. Η Jani, Νο. 276 στον κόσμο και πρώην Νο. 147, απέκλεισε το Νο. 2 του ταμπλό, τη Σλοβάκα Rebecca Sramkova, με 6-3, 6-3.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected