Κατηγορίες
Αθλήματα

Στα ημιτελικά Βλάχου και Χουλιάρα στον Λίβανο!

Η Λυδία Βλάχου και η Μαργαρίτα Χουλιάρα έφτασαν μέχρι την ημιτελική φάση του διπλού του τουρνουά της Grade 5 κατηγορίας της ITF στο Damour Country Club στον Λίβανο. Στα προημιτελικά του μονού σταμάτησε η Βλάχου.

Όπως αναφέρει το tennisnews, οι δυο Ελληνίδες τενίστριες κέρδισαν σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι τις Ολλανδέζες Coco Bosman και Tess Menten με 6-4, 5-7, 10-8 για να προκριθούν στα ημιτελικά, όπου τις σταμάτησαν μετά από ένα ακόμα δυνατό ματς οι κορυφαίες του ταμπλό, Rosaleen Alioussef και Stefania Bojica, με 6-1, 4-6, 10-7.

Στο μονό της διοργάνωσης της ITF, η Βλάχου πέτυχε 2 νίκες και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Στον 1ο γύρο απέκλεισε την Ολλανδέζα Coco Bosman με 6-3, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε τη Maria Breidy από τον Λίβανο με 6-1, 6-4. Στα προημιτελικά, γνώρισε την ήττα από τη Ρωσίδα Rosaleen Alioussef, Νο. 3 στο ταμπλό, με 7-6 (1), 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκε και η Μαργαρίτα Χουλιάρα, η οποία ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τη Ρωσίδα Yaroslava Bartashevich, με 6-4, 6-1.

Στα αγόρια, ο Φίλιππος Γεωργόπουλος πέτυχε μια νίκη στα προκριματικά, επί του Λιβανέζου Armand Garabedian, με 6-3, 6-2. Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών ηττήθηκε από τον Γερμανό Malek Sharaf με 6-2, 6-3, έδωσε όμως ακόμα έναν αγώνα, καθώς μπήκε ως lucky loser στο κυρίως ταμπλό. Εκεί δεν τα κατάφερε απέναντι στον Τυνήσιο Wissam Abderahman, Νο. 6 στο ταμπλό, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-0, 6-0.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected