Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Την Κυριακή κρίνονται όλα για τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου

Μπορεί ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου να έχει φιλικό το Σάββατο (18:00 με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου), ωστόσο δεν είναι και τόσο ξεκάθαρη η συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική.

Την Κυριακή αναμένεται να πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το εν λόγω θέμα και να συνεχιστεί η προετοιμασία της ομάδας χωρίς ευτράπελα. Μάλιστα, η ομάδα της Κομοτηνής, έχει βγάλει και ανακοίνωση στην οποία καλεί τους φίλους του συλλόγου να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου με τίτλο “Ώρα Μηδέν” :

“Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες, βετεράνοι αθλητές του αθλητικού συλλόγου μας. O αγαπημένος μας ‘Μέγας Αλέξανδρος’ κατά την τελευταία σεζόν πέτυχε τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία του, την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, καθιστώντας τον το ποδοσφαιρικό σωματείο που βρίσκεται στην υψηλότερη κατηγορία από κάθε άλλο της Ροδόπης.

Η επιτυχία ωστόσο συνοδεύτηκε από τη διαπίστωση πως βρίσκεται προ της ολικής καταστροφής του. Ελάχιστοι άνθρωποι, με μεγάλη αγάπη προσπαθούν να αποτρέψουν την πτώση του στην άβυσσο, αφού τίποτα καλό δεν προοιωνίζεται μετά την αδυναμία του να κατέλθει στον αγώνα για το κύπελλο Ελλάδος. Ας προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο – όπως μπορεί ο καθένας μας, με λόγο, έργο, ιδέα με οτιδήποτε μπορεί – όλοι μαζί να στηρίξουμε το σωματείο του χωριού μας.

Σας καλούμε την Κυριακή, ώρα 12 το μεσημέρι στη “7th Heaven”, ώστε όλοι μαζί να βάλουμε το λιθαράκι που χρειάζεται για τη σωτηρία του! Είναι ευθύνη όλων μας! Με εκτίμηση, η Διοίκηση».

– Επιμέλεια : Γαρυφαλλιά Σταματάκη

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected