Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γκέκας και Αρετόγλου στους πρωταθλητές Ζακύνθου

Δύο σημαντικές προσθήκες έκανε το Σαβ/κο η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή που θα αγωνιστεί στον 7ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως αναφέρει το ioniansports, οι “κόκκινοι” απέκτησαν δύο ποδοσφαιριστές. Τον Χρήστο Γκέκα και τον Αλέξανδρο Αρετόγλου (φωτ).

Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας την περασμένη χρονιά, στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. αγωνίζεται σαν αμυντικό χαφ αλλά εξίσου καλά και σαν κεντρικός αμυντικός. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε όλα με την διοίκηση της ομάδας του Πλάνου και το Σάββατο έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Ο δεύτερος παίκτης ο Αλ. Αρετόγλου αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα αν και νεαρός σε ηλικία (19 ετών) έχει παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική από Ιάλυσο Ρόδου και πέρυσι από Φοίβο Κρεμαστής. Μάλιστα ο παίκτης άφησε καλές εντυπώσεις στο φιλικό της νέας του ομάδας με τον ΑΠΣ Ζάκυνθος πριν από μερικές ημέρες.

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με αμείωτους πλέον ρυθμούς. Ο τεχνικός του ΑΟ Τσιλιβή Πέτρος Τσούκλης προσπαθεί να βάλει τις τελευταίες “πινελιές” στο ρόστερ και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν και άλλες μεταγραφές εντός της νέας εβδομάδας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected