Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Με τα φαβορί και το κίνητρο

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος!! Τα χθεσινά αποτελέσματα σε Ισπανία Β΄ και στα προκριματικά του Euro 2020 νομίζω ότι πρέπει να μας γεμίζουν με απόλυτη ικανοποίηση, καθώς ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα.

Οδηγός αυτά τα αποτελέσματα για σήμερα, καθώς χρειαζόμαστε μια πυξίδα για να δούμε πού μπορούμε να πάμε μπροστά σε ένα μεγάλο κουπόνι. Καλό αυτό, πολλές επιλογές, κυρίως σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο και μάλιστα με προκριματικά του Euro 2020. Τρεις επιλογές για σήμερα, με στόχο να στηρίξουμε τα φαβορί και φυσικά το κίνητρο που έχουν για νίκη. Πάμε να τις δούμε:

Πολωνία-Αυστρία (21:45):

Ξεκινάμε με τον 7ο όμιλο, οποίος θα μας απασχολήσει δύο φορές σήμερα. Αρχικά, θα ασχοληθούμε με το ματς της Πολωνίας, η οποία γνώρισε οδυνηρή ήττα από την Σλοβενία, εκτός έδρας και τώρα χρειάζεται νίκη χωρίς να σκέφτεται κάποιο άλλο αποτέλεσμα. Είναι βέβαια πρώτη, έχει ακόμα την καλύτερη άμυνα και την καλύτερη επίδοση για ομάδα εντός έδρας. Εντός σκοράρει αλλά όχι με μεγάλη συχνότητα. Είναι ένα θέμα αυτό αλλά με αντίπαλο την Αυστρία θα σκοράρει. Οι Αυστριακοί εκτός έδρας ειδικά δέχονται σωρεία γκολ με αποκορύφωμα τα 4 από το Ισραήλ τον Μάρτιο. Κέρδισαν τα Σκόπια και αυτή είναι η μοναδική τους εκτός έδρας νίκη. Οι Πολωνοί είναι δυνατοί εντός και σε 5 ματς πρόσφατα ματς έχουν μόλις μία ήττα αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σλοβενία. Είναι καλύτερη ομάδα από τους Αυστριακούς και στη φλεγόμενη Βαρσοβία πρέπει να το αποδείξει. Πάμε με τον άσο. 1 στο 2.20 (Betshop).

Σλοβενία-Ισραήλ (21:45):

Συνεχίζουμε με τον ίδιο όμιλο καθώς έχουμε ακόμα ένα ματς με ενδιαφέρον, αυτό της ανεβασμένης Σλοβενίας με το Ισραήλ. Η Σλοβενία έχει πολύ καλή ομάδα, άμεση διεκδικήτρια της 2η θέσης και έχει και ψυχολογία μετά την καθαρή νίκη της επί της πρωτοπόρου Πολωνίας με 2-0. Έχουν έναν βαθμό διαφορά από την Αυστρία και σε ενδεχόμενο ήττας τους και νίκης δική τους θα έχουν το πάνω χέρι. Εντός είναι πολύ καλή ομάδα, έχει 4 βαθμούς ενώ το Ισραήλ εκτός του Τελ Αβίβ είναι κακό. Μία νίκη με Λετονία σε 5 ματς. Οι Σλοβένοι είναι αήττητοι εδώ και 4 ματς. Στοχεύουν ψηλά, μπορούν, αν είναι σοβαροί να κερδίσουν σήμερα και να έχουν εκείνοι το πλεονέκτημα. Πάμε με την καλύτερη ομάδα και την έδρα. 1 στο 1.95 (Betshop).

Σκωτία-Βέλγιο (21:45):

Ματς με φαβορί και μεγάλο αουτσάιντερ η τελευταία μας επιλογή για σήμερα. Το Βέλγιο παίζει με άνεση κι ευελιξία κινήσεων, είναι πρώτο, έχει 15 βαθμούς 9 περισσότερους από την σημερινή της αντίπαλο, την Σκωτία. Οι Βέλγοι με όλα τους τα αστέρια είχαν εύκολο πρόγραμμα με Σαν Μαρίνο πριν 2 μέρες και τώρα με Σκωτία. Έκαναν οικονομία δυνάμεων, έπαιξαν σωστά και μάζεψαν ήδη 3 βαθμούς. Μόνο η Ρωσίας τους απειλεί με 3 λιγότερους βαθμούς (12) αλλά δεν τίθεται θέμα πρόκρισης. Επί της ουσίας, μετά την ήττα τους από τους Ρώσους εντός ούτε οι Σκωτσέζοι έχουν ελπίδες. Ομάδα που δέχεται πανεύκολα γκολ και το Βέλγιο σκοράρει ακατάπαυστα. Θέλει να είναι σίγουρο. 2+over 1.5 στο 1.65 (Betshop).

Οι αποδόσεις είναι από την Betshop, μία από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα για το 2019. Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected