Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική “στέγη” του Θωμά Ναζλίδη

Έναν επιθετικό ακόμα ήθελαν τα Χανιά και τελικά φαίνεται πως τον βρίσκουν έστω και την τελευταία στιγμή. Ο λόγος για τον Θωμά Ναζλίδη.

Δεν ήταν λίγες οι ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του αυτές τις μέρες. Ο Ολυμπιακός Βόλου πίεσε πολύ για να τον αποκτήσει, αλλά ο παίκτης ήταν αρνητικός. Στον χορό μπήκαν στη συνέχεια και τα Τρίκαλα.

Όπως αναφέρει το Sportime, ο παίκτης περίμενε κάτι καλύτερο και τελικά το βρήκε. Ο λόγος για τα Χανιά. Ανάμεσα στις δυο πλευρές υπάρχει προφορική συμφωνία και απομένουν λεπτομέρειες ώστε να κλείσει το deal.

Και για τους δύο είναι μία καλή συγκυρία. Οι Κρητικοί αποκτούν έναν έμπειρο επιθετικό που θα μπορεί να τους δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Έχοντας, μάλιστα, και τους Κουσκουνά, Αρναρέλλη και Τζιώρα δυναμώνουν αισθητά στην περιοχή.

Για τον Ναζλίδη τηρουμένων των αναλογιών είναι επίσης μία καλή κατάληξη. Ναι μεν πέφτει μία κατηγορία, αλλά πηγαίνει σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πολλές φορές το βασικό είναι να πας κάπου όπου θα είναι σίγουρο πως θα πληρωθείς. Αν μη τι άλλο, τέτοια θέματα δεν υπάρχουν στα Χανιά σε αντίθεση με άλλες ομάδες της Super League 2.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected