Basket

Η διάρθρωση της Ακαδημίας των Ικάρων Γιαννιτσών για τη σεζόν 2019/2020

Ενημερωτικό δελτίο για τους προπονητές και τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας απέστειλε στα ΜΜΕ η διοίκηση των Ικάρων Γιαννιτσών.

Αναλυτικά :

“Με ενθουσιασμό και διάθεση ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες οι ακαδημίες και τα αγωνιστικά τμήματα των Ικάρων Γιαννιτσών.

Κάτω από αρχές αξίες και ήθη θα γίνει και φέτος η προσπάθεια για την άρτια εκγύμναση και εκπαίδευση των αθλητών και αθλητριών του συλλόγου.

Υπεύθυνος όλου αυτού του εγχειρήματος είναι ο Σπόντης Νικόλαος, ιδρυτής των Ακαδημιών των Ικάρων Γιαννιτσών. Απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών με ειδικότητα στην καλαθοσφαίριση. Μεταπτυχιακό στην προπονητική σε νεαρές ηλικίες. Επίσημο μέλος του ΣΕΠ καλαθοσφαίρισης. Ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στο ΚΑΟΔ Δράμας, όπου έφτασε να αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Σαν προπονητής ξεκίνησε στις ακαδημίες του ΚΑΟΔ και στην συνέχεια υπήρξε προπονητής στις ακαδημίες του Ικάρου Σερρών. Τα τελευταία χρόνια εργάστηκε ως καθηγητής φυσικής αγωγής στο Αθλητικό Γυμνάσιο-Λύκειο Γιαννιτσών.

Συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ο Ανδρέας Οκλαλιώτης και ο Παναγιώτης Βουζίνας. Ο κ. Οκλαλιώτης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Σερρών (Γυμναστής) με ειδικότητα μπάσκετ και μέλος του ΣΕΠΚ κάτοχος διπλώματος Α κατηγορίας. Διδάχθηκε θεωρία από τον ομοσπονδιακό τεχνικό κ. Κιουμουρτζόγλου Ευθύμιο και πρακτική από τον coach κ/ Καμαράκη Ευστάθιο όπου δίπλα του ξεκίνησε τα πρώτα του προπονητικά βήματα ως βοηθός του στις προπονήσεις των Ικάρων Σερρών και του ΚΑΟΔ.

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία του coach Ανδρέα Οκλαλιώτη : 1. Άνοδος στην Α ΕΚΑΣΘ με τον ΓΑΣ Κουφαλίων, 2. Οδήγησε τον ΚΣ Γέφυρας με συνεχόμενες ανόδους στην Γ Εθνική, 3. Άνοδος με τον ΓΑΣ Χαλκηδόνα από την Γ Εθνική στην Β Εθνική, 4.Έφθασε με το παιδικό τμήμα της Χαλκηδόνος στα τελικά της ΕΚΑΣΘ, 5. Πέρυσι με τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κατέκτησε το κύπελλο της ΕΚΑΣΚEM.

Τέλος, ο Παναγιώτης Βουζίνας είναι ένας νέος φέρελπις προπονητής με σπουδαίο χαρακτήρα και αρκετές γνώσεις για το μπάσκετ και προσπαθεί συνεχώς να γίνεται καλύτερος και να βοηθά με όλες τους δυνάμεις τους παίκτες του.

Τα γήπεδα που θα γίνονται οι προπονήσεις είναι δύο :
1. Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών Έλλη Μυστακίδου (Μεγάλου Αλεξάνδρου)
2. 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών (Εγνατίας 97)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6974914053 (ΝΙΚΟΣ ΣΠΟΝΤΗΣ)”

Το πρόγραμμα των προπονήσεων — > ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ προπονήσεων

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected