Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ελλάδος

Ιστορικές στιγμές στο Οφρύνιο, ο Αετός στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μεγάλες στιγμές για τον Αετό Ορφυνίου, που με τη σημερινή του νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό, προκρίθηκε στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά, η πορεία της ομάδας από την Ηγουμενίτσα αποδείχτηκε ιδιαίτερα σύντομη και έτσι το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα της Football League.

Οι τυπικά γηπεδούχοι (το ματς διεξήχθη στο γήπεδο του Ελευθερούπολης) προηγήθηκαν στο 21’, όταν ο Δουμάνης έκανε τη σέντρα και ο Σερβιλάκης πέτυχε αυτογκόλ.

Στο 47’ ο Θεσπρωτός έφερε το ματς στα ίσια με γκολ του Βασίλη Κωνσταντίνου και έχασε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει. Ωστόσο στο 63’ ο Αποστολίδης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Κωνσταντάκου και πέτυχε το 2-1, το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος.

Συνθέσεις

Αετός Οφρυνίου : Κυφωνιδης, Ντρόμπρος, Καλατζής, Κωνσταντινίδης, Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Ελέζι (61΄Φουστέρης), Γιάνα, Αποστολίδης, Δουμάνης, Πανάγου

Θεσπρωτός : Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Σταυρίδης, Ευθυμίου (66΄Κόστα), Κωνσταντίνου B. (79′ Γκέκας) Ραμίρεζ, Κολλάς, Μπίκας, Γώγος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected