Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

“Δια πυρός και σιδήρου” η πρόκριση της Καβάλας κόντρα στον εξαιρετικό Θιναλιακό

Πρόκριση στην παράταση για την ομάδα της Καβάλας, που χάρη σε ένα αυτογκόλ κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο ΔΑΚ Κέρκυρας, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Κέρκυρας, Θιναλιακός έδειξε πολύ καλά στοιχεία, δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό την Καβάλα της Football League και αν είχε υπολογίσει σωστά ο Σαρηγιαννίδης στο 3ο λεπτό της παράτασης, θα μπορούσε να φτάσει στην έκπληξη.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, έβγαλαν κάποιες σπουδαίες ευκαιρίες, όμως, μετά το 20λεπτο, η ομάδα του Κορομπόκη άρχισε να ισορροπεί και να μην επιτρέπει να δημιουργηθούν επικίνδυνες στιγμές στα καρέ της, πλην ορισμένων σουτ από μακριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Καβάλα είχε επίσης καλές στιγμές για να πάρει προβάδισμα, ωστόσο ο Θιναλιακός βελτίωσε την αμυντική του λειτουργία και οδήγησε το ματς στην ημίωρη παράταση.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Θιναλιακός : Βορύλλας, Κροκίδης, Αρμένης (95′ Γραμμένος), Μοτσοβίλα, Πουλημένος, Χατζηδημητρίου, Μπάρντι Κ., Κούδας, Αγόρας (73′ Σαρηγιαννίδης), Χαρβαλιάς (51′ Λούβρος), Μπάρντι Ε.

Καβάλα : Δήμιζας, Καζαντζίδης, Μαϊδανός, Παπαστεριανός, Στίκας, Θωμαΐδης, Γαβριηλίδης, Μελισσόπουλος (69′ Παυλίδης), Βόσαλικ (80′ Τσολακίδης), Καθάριος (59′ Σουλεΐμάν), Μαρκόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected