Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ανατροπή και πρόκριση για το Αιγάλεω!

Χάρη σε ένα γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, το Αιγάλεω πήρε την πρόκριση και θα συνεχίσει στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η ομάδα της Αθήνας τα…χρειάστηκε κόντρα στον Ξενοφώντα Κρεστένων, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηλείας και μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουτσικάκη.

Το Αιγάλεω πίεσε στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε το σκορ στο 83′ με τον Παπανικόλα και λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα, πέτυχε το “χρυσό” γκολ με το οποίο πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Να σημειώσουμε πως στο 20ο λεπτό το ματς διακόπηκε για 20 περίπου λεπτά, λόγω επεισοδίων στην εξέδρα των φιλάθλων των φιλοξενούμενων.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ξενοφών Κρεστένων : Κουτρουμπής, Γαλανόπουλος, Αναμουρλίδης, Δημάκης, Κολόκας, Μιλοσέσκι (70′ Πετρόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Φερεκίδης (50′ Γκρίλας), Κουτσογιαννάκης Π., Μούτσος, Μπουτσικάκης (78′ Μπακατσέλος).

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Μαγκάκης (65′ Πετρόπουλος), Γκότοβος, Παπανικόλας, Συριόπουλος, Τσαφταρίδης, Σταματάκης (46′ Ροτζέριο), Ντιατά, Κατσικογιάννης (75′ Χατζηιωαννίδης), Τσιλιγκίρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected