Κατηγορίες
Super League 1

“Έσβησε” τρεις πόντους ο Πανιώνιος!

Με το γκολ του Μαξίμοβιτς στο 56′ ο Πανιώνιος πήρε πολύτιμη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ και “έσβησε” τρεις βαθμούς από τους -6 της τιμωρίας του. Με 10 παίκτες έμεινε η ΑΕΛ λόγω αποβολής του Ζίφκοβιτς με δεύτερη κίτρινη.

Με το ένστικτο της επιβίωσης να χτυπάει δυνατά και τον Μαξίμοβιτς να αποδεικνύεται λίρα 100 στη μοναδική ουσιαστικά καλή στιγμή της ομάδας του στην αναμέτρηση, ο Πανιώνιος επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη και έκανε σεφτές στις νίκες. Και αναφερόμαστε στο ένστικτο της επιβίωσης, καθώς μπορεί να ήταν μόλις η 3η αγωνιστική της Super League 1, αλλά οι Κυανέρυθροι έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και η εικόνα τους στα πρώτα παιχνίδια της φετινής σεζόν ήταν απογοητευτική.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, παρά τη νίκη που πέτυχαν απέναντι στους Θεσσαλούς, δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Ο Νίκι Παπαβασιλείου, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο του Πανιωνίου, προβληματίστηκε έντονα με την εικόνα της ομάδας του, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι το τρίποντο της νίκης. Ένα τρίποντο που ρίχνει στο μισό την ποινή που είχε επιβληθεί στην ομάδα της Νέας Σμύρνης και της δίνει τη δυνατότητα να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Συνθέσεις

Πανιώνιος (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Μαξίμοβιτς (90′ +3′ Παπαγεωργίου), Καμαρά (75′ Παπανικολάου), Αρτσε (82′ Οικονομίδης), Τσιλούλης, Αραμπούλι

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπράλιτς, Μόρας, (68′ Νούνιτς) Μιχαήλ, Καρανίκας, Ζίβκοβιτς, Φατιόν (68′ Μιλοσάβλιεβιτς), Κάτσε, Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς) Ουάρντα, Ντάουντα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected