Super League 1

Βρήκε τον τρόπο και με τη Λαμία η ΑΕΚ!

Χωρίς να… ιδρώσει η ΑΕΚ, στην «πρώτη» του Κωστένογλου μπροστά στο κοινό της ομάδας, επικράτησε με 2-0 της Λαμίας, καθαρίζοντας τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο με το αυτογκόλ του Πλιάτσικα και το γκολ του Βράνιες.

Από την αρχή της σεζόν η ΑΕΚ δεν έχει ζήσει τίποτα φυσιολογικό αγωνιστικά. Πρόκριση με άγχος επί της Κραϊόβα στη ρεβάνς, εύκολη ήττα από την Τράμπζονσπορ στο ΟΑΚΑ, «άνοιξε πέτρα για να μπω» υποδεχόμενη την Ξάνθη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ματς-κατάθεση ψυχής με τους Τούρκους στην Τραπεζούντα, νίκη-θρίλερ επί του Αστέρα στην Τρίπολη. Το πρώτο ζητούμενο, επομένως, πρέπει να είναι το να ηρεμήσει η ομάδα, να βρει τον εαυτό της και να κάνει κάποια πράγματα που πρέπει να θεωρούνται βασικά αυτονόητα.

Όπως, για παράδειγμα, το να παίρνει τη νίκη χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους στο ΟΑΚΑ. Ακριβώς αυτό που έγινε, δηλαδή, επί της Λαμίας -μπροστά σε σχεδόν 20.000 κόσμο- από το αυτογκόλ του Πλιάτσικα και το γκολ του Βράνιες, ο οποίος νωρίτερα είχε κινδυνέψει με κόκκινη κάρτα…

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Οικονόμου, Λόπες, Κρίστιτσιτς (76′ Γαλανόπουλος), Σιμόες, Ζεράλντες (71′ Βέρντε), Αλμπάνης (64′ Κλωναρίδης), Λιβάια, Γιακουμάκης.

Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Σκόνδρας, Βύντρα, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο (36′ Βασιλόγιαννης), Σάλιακας, Δημούτσος (85′ Δημούτσος), Ρόμανιτς (65′ Τουράμ), Καραμάνος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected