Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση για τα Τρίκαλα, 2-1 την Επισκοπή στο Ρέθυμνο

Πέρασε από την έδρα της Επισκοπής ο ΑΟ Τρίκαλα και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μπροστά σε 150 περίπου θεατές στο ΔΑΚ Γάλλου, η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη επικράτησε με 2-1 των “κυανόλευκων”, ωστόσο η επιτυχία της μετριάστηκε από την αποβολή του Άγγελου Βέρτζου, που πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα όμως, ο ΑΟΤ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Τσίπρα και ενώ είχε προηγηθεί στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άλεξιτς.

Η Επισκοπή μείωσε άμεσα το σκορ χάρη στο τέρμα του Τσιριγώτη, όμως παρά την πίεση που άσκησε, δεν κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και έτσι αποχαιρετά τον θεσμό του Κυπέλλου.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΟ Επισκοπής (Βέλιτς) : Χανιωτάκης, Ανδρικόπουλος, Καρβουνιάρης (75′ Πολυχρόνης), Μυρθιανός, Ντιόγκο, Λίμα, Νίκιτς, Φουκαράκης, Γκιελοσάνι (79′ Ξεπαπαδάκης), Σουμπασάκης (61′ Γκιόκα), Τσιριγώτης

Τρίκαλα (Αμανατίδης): Ζαρόπουλος, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Βέρτζος, Τεγούσης, Τσίπρας (75′ Σταματής), Άλεξιτς, Πελάεθ (63′ Παπαγεωργίου), Γρηγορόπουλος (82′ Λώττας), Ντόσης, Σανδρεβέλης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected