Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Μακεδονικός

Την απόκτηση των Γιάννη Ανδρέου και Ιορδάνη Ακριτίδη ανακοίνωσε ο Μακεδονικός.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (08/10/1997, αμυντικός) που την περσινή χρονιά κατέγραψε 15 συμμετοχές στη Football League με τον Ηρόδοτο (παλαιότερα σε ΠΑΟ Κουφαλίων, Απόλλωνα Λάρισας, Παναθηναϊκό U20, Τύρναβο και ΑΕΔ Νίκαιας ενώ ο Ιορδάνης Ακριτίδης είναι 19 ετών (11/03/2000, επιθετικός) από την U19 της Ξάνθης και πριν σε Ηρακλή U19, Μπέμπηδες 2000 και Εθνικό Πυλαίας.

Αναλυτικά :

“Ο Α.Σ. Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με έναν ακόμα ελπιδοφόρο αμυντικό, τον 22χρονο Γιάννη Ανδρέου ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα της Εθνικής μας ομάδας στα τμήματα παίδων και εφήβων.

Ο Ανδρέου έχει περάσει από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και του Τυρνάβου ενώ έχει αγωνιστεί σε Απόλλων Λάρισας (10 συμμετοχές) ΠΑΟ Κουφαλίων και Ηρόδοτο (13 συμμετοχές).

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται πολλές επιτυχίες με την φανέλα του συλλόγου μας και να πετύχει του στόχους τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.”

“Ο Α.Σ.Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό Ιορδάνη Ακριτίδη.

Ο Ιορδάνης είναι 19 ετών και έχει αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία σε Εθνικό Πυλαίας, Μπέμπηδες, Ηρακλή και στη Κ-20 Ξάνθης.

Η διοίκηση του Μακεδονικού καλωσορίζει τον αθλητή στην ομάδα και του εύχεται μια υγιής χρονιά χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected