Γ Εθνική / Τοπικά

Ο πρόεδρος της Αναγέννησης Γιαννιτσών, Τέο Δανιηλίδης στο sportsup.gr : Η νέα σεζόν, οι στόχοι και η πρόκληση της Ακαδημίας

Δύο 24ωρα απομένουν για να κάνει σέντρα το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και οι 106 ομάδες έχουν ήδη καταστρώσει τα πλάνα τους για τον (ομολογουμένως) αγωνιστικό Γολγοθά μιας κατηγορίας που είναι μεν ερασιτεχνική αλλά για την πορεία των συλλόγων, η λειτουργία πρέπει να είναι επαγγελματική.

Μία ομάδα με μεγαλύτερες φιλοδοξίες για το επόμενο βήμα είναι η Αναγέννηση Γιαννιτσών, που πλέον φέρει και ένα “βαρύ” όνομα και που εκ των πραγμάτων (και βάσει ιστορίας) την οδηγεί σε μια διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία.

Με την υπογραφή του Τέο Δανιηλίδη, ο σύλλογος της Πέλλας βαδίζει σε νέα μονοπάτια, που μπορεί να είναι αρκετά δύσβατα για έναν νεαρό παράγοντα όπως ο ίδιος, ωστόσο αποδεικνύει καθημερινά πως βρίσκει το δρόμο πιο εύκολα απ ότι θα περίμενε κανείς.

Άλλωστε, ως επιτυχημένος επιχειρηματίας με τα Φυτώρια “Vivai” στο Μαυροβούνι Πέλλας, γνωρίζει αρκετά την αγορά και σίγουρα περισσότερο από κάποιους άλλους που δεν έχουν γνώση του εμπορίου, που εκ των πραγμάτων έχει άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο.

Η φετινή σεζόν μάλιστα, περιελάμβανε και ένα συγκεκριμένο και ιδιαίτερα στοχευμένο project όσον αφορά το ανδρικό τμήμα, πολύ περισσότερο όμως για την Ακαδημία, που έχει οργανωθεί σε τέτοιο βαθμό που ενώ βρισκόμαστε μόλις στον Σεπτέμβριο, δρέπει ήδη τις δάφνες της.

Ο ισχυρός άνδρας των “κυανολεύκων” μίλησε στον αρχισυντάκτη του sportsup.gr, Αργύρη Τσιγγενόπουλο, αναφερόμενος στους στόχους του ανδρικού, την προσπάθεια που έγινε με τους συνεργάτες του ώστε να δημιουργηθεί ένας ισχυρός διοικητικός “πυρήνας” αλλά και στη δημιουργία μιας οργανωμένης Ακαδημίας, που θα βάλει τις βάσεις για το μέλλον της Αναγέννησης.

Αναλυτικά :

– Πρόεδρε, ξεκινά την Κυριακή μια ακόμη σεζόν στη Γ Εθνική. Έχουμε την αίσθηση πως φέτος η εκκίνηση γίνεται από έναν διαφορετικό “βατήρα”, συμφωνείτε;

“Η αλήθεια είναι πως ναι, ξεκινάμε φέτος μια νέα προσπάθεια με διαφορετικούς στόχους. Έχουμε άλλωστε και την εμπειρία από την περσινή παρουσία μας, που μας έδειξε τον δρόμο για φέτος και μας έκανε ακόμη πιο συνειδητοποιημένους για το τι πρέπει να πράξουμε για φέτος. Το πιο σημαντικό για μας ήταν η παραμονή του Τίμου Καβακά, τον οποίο εμπιστευόμαστε απεριόριστα και με τις δικές του υποδείξεις, να δημιουργηθεί το ρόστερ”.

– Το έμψυχο δυναμικό φέτος παρουσιάζει μια διαφορετική εικόνα ομολογουμένως και οι μεταγραφές έγιναν προφανώς για μια διαφορετική φιλοσοφία που θέλει να περάσει φέτος ο κόουτς. Μπορούμε λοιπόν να μιλήσουμε ξεκάθαρα για βασικό στόχο την άνοδο;

“Θεωρώ καταρχάς πως μια ομάδα με προπονητή τον Τίμο Καβακά, μπορεί να κάνει μόνο πρωταθλητισμό. Αναφέρθηκε και πριν για μια ουσιαστικά “πειραματική” περσινή χρονιά, που μας έδειξε σε μεγάλο βαθμό τον δρόμο για φέτος. Κινηθήκαμε με γνώμονα αυτό, ενισχυθήκαμε σημαντικά και θεωρώ πως αντικαταστήσαμε επάξια, ίσως και πιο στοχευμένα τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν. Ο στόχος είναι ο πρωταθλητισμός και είμαστε πεπεισμένοι πως και οι ποδοσφαιριστές είναι απόλυτα έτοιμοι για κάτι τέτοιο.”

– Παρατηρήσαμε φέτος πρόεδρε πως εκτός του έμψυχου δυναμικού, δώσατε ιδιαίτερη βαρύτητα στις εγκαταστάσεις.

“Ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος. Δεν μπορεί να υπάρξει ομάδα αν δεν υπάρχει η υποδομή. Για το λόγο αυτό δώσαμε κάναμε σημαντικές παρεμβάσεις στο Δημοτικό Γήπεδο και κάναμε τεράστια προσπάθεια ώστε να διαμορφώσουμε δύο ακόμη γήπεδα και τα καταφέραμε. Τόσο αυτό του Νέου Μυλοτόπου όσο και στον Πλατανότοπο, είναι πλέον άκρως λειτουργικά και προσφέρουν σημαντικές ανέσεις σε όλα τα τμήματα”.

– Αναφερθήκατε στην Ακαδημία. Διαβάζοντας κάποιος το οργανόγραμμα, διαπιστώνει πως η λειτουργία των τμημάτων υποδομής είναι κάτι το σημαντικό για τον σύλλογο.

“Το πιο σημαντικό θα λέγαμε. Μελετήσαμε αρκετά το συγκεκριμένο ζήτημα και καταλήξαμε με τους συνεργάτες μου πως θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην άρτια λειτουργία της Ακαδημίας, τόσο με τη συγκρότηση του τεχνικού team όσο και με τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό. Είναι πολύ σημαντικό για μας πως οι γονείς έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και ευελπιστούμε πως ακόμη περισσότεροι αθλητές θα ενταχθούν στην οικογένεια της Αναγέννησης!”

– Κλείνοντας πρόεδρε τη συνέντευξη ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, τι θα θέλατε να πείτε στους φιλάθλους της πόλης;

“Η Αναγέννηση για τα Γιαννιτσά είναι το καμάρι της. Δεν το λέω εγώ, το αναγράφει η ιστορία! Ο στόχος της διοίκησης ήταν να φέρει το βαρύ αυτό όνομα και με τη βοήθεια των ανθρώπων της Αναγέννησης, η ένωση επετεύχθη. Περιμένουμε τη στήριξη του κόσμου, να αναβιώσει ξανά η Αναγέννηση την πολύ όμορφη ιστορία της στα ελληνικά γήπεδα και να γίνουμε όλοι ένα ώστε να ζήσουμε με τον σύλλογο ακόμη πιο σπουδαίες επιτυχίες!

Η ιστοσελίδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών ΕΔΩ
Η σελίδα στο facebook ΕΔΩ
Διαβάστε το οργανόγραμμα-παρουσίαση της Ακαδημία Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected