Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κίνδυνος να μην αγωνιστεί στην πρεμιέρα ο Αστέρας Ιτέας!

“Δριμύ κατηγορώ” του Αστέρα Ιτέας στην ΕΠΣ Φωκίδας, την οποία κατηγορεί πως δεν εκδίδει δελτία για να ταξιδέψει η ομάδα στην Άρτα!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση, οι άνθρωποι του Αστέρα κατηγορούν την τοπική Ένωση για τη μη έκδοση δελτίων στους ποδοσφαιριστές, με αποτέλεσμα να τίθεται εν κινδύνω η παρουσία της ομάδας στον αυριανό αγώνα κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας.

Αναλυτικά :

“ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΠΣ ΦΩΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ

Όσοι παρακολουθούν τη πορεία της ομάδας ξέρουν ότι έχει γίνει μια τιτάνια προσπάθεια για να καταφέρει η ομάδα βα κατέβει στην Γ εθνική κατηγορία

Είναι γνωστό ότι μέχρι πριν μια εβδομάδα η ομάδα μας είχε μόλις 2 δελτίο

Μετά από τεράστιο αγώνα δρόμου ,άπειρο χρόνο αλλά και παρά ππλυ για τις εποχές χρήμα ο Αστερας κατάφερε βα συγκεντρώσει 15 παιδιά που από εβδομάδα θα είναι 20 ώστε να παρουσιαστεί αξιόμαχος στο επερχόμενο πρωτάθλημα .

ΔΥΣΤΗΧΩΣ λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο ισόβιο πρόεδρο της ΕΠΣ ΜΠΑΜΠΗ ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ που αρνείται πεισματικά να μας δώσει τα δελτία για τον αύριανο αγώνα επειδή
Του ζητήσαμε βα τα πληρώσουμε τη Δευτέρα ,την στιγμή που του έχουμε ήδη διακανονιστεί προηγούμενες οφειλές και τη στιγμή που του δίναμε προσωπική συναλλαγματική του προέδρου κυρίου Μαντούβαλου ως εγγύηση .

Στα αξιοσημείωτα ότι και τα υπόλοιπα μέλη της ΕΠΣ η δηλώνουν παραίτηση ,η δηλώνουν άγνοια η δηλώνουν άρνηση να βοηθήσουν το σωματείο του νόμου να κατερθει

Από εδώ και πέρα το βάρος είναι εξ ολοκλήρου στον κύριο ΚΑΤΣΑΝΑΚΗ και στο συμβούλιο και ότι συμβεί βαραίνει μόνο αυτούς τους << κυρίους >>.

ΔΥΣΤΗΧΩΣ δεν έχουν καταλάβει ότι διοικούν ποδόσφαιρο και η διοίκηση απαιτεί πρωτοβουλίες και σθένος

Κρίμα κύριοι”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected