Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Χωρίς σταματημό η Λίβερπουλ, πέρασε και από το Λονδίνο (vid)

Τα πιτσιρίκια της Τσέλσι τη ζόρισαν, αλλά η Λίβερπουλ πέρασε με 1-2, έγινε η πρώτη στην Premier League που κάνει το 6×6 σε διαδοχικά ξεκινήματα και τρέχει 15 σερί νίκες από πέρσι.

Το έκανε πέρσι, το έκανε και φέτος. Ποτέ, καμία ομάδα στην ιστορία της Premier League δεν ξεκίνησε σε δύο διαδοχικές σεζόν με το απόλυτο 6×6. Αυτό κατάφερε η Λίβερπουλ, περνώντας πολύ δύσκολα με 1-2 από το “Στάμφορντ Μπριτζ”, εκεί όπου την περσινή σεζόν είχε σταματήσει το σερί της, για να παραμείνει μόνη στην κορυφή και στο +5 από τη Σίτι.

Αυτή ήταν μάλιστα η 15η διαδοχική νίκη της από πέρσι, ενώ τρέχει το εκπληκτικό αήττητο 23 αγωνιστικών και έχει μόλις μία ήττα σε 45 ματς πρωταθλήματος.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Κρίστενσεν (42′ Ζουμά), Τομόρι, Εμερσον (15′ Μάρκος Αλόνσο), Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Γουίλιαμ, Μάουντ, Αμπραχαμ (76′ Μπατσουαγί)

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Αντριάν, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Αλεξάντερ-Αρνολντ, Φαμπίνιο, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον (84′ Λαλάνα), Φιρμίνο, Μανέ (72′ Μίλνερ), Σαλάχ (92′ Γκόμεζ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected