Γ Εθνική / Τοπικά

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, πέρασε νικηφόρα από τη Φλώρινα! (photos)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η φετινή “περιπέτεια” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, στην επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες μετά από έναν χρόνο.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου επικράτησε με 2-1 στη Φλώρινα του τοπικού ΠΑΣ και πραγματοποίησε ιδανικό ντεμπούτο, που θα του δώσει και την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Οι “πράσινοι” ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στο σημερινό παιχνίδι και με τέρματα των Αποστόλη Λίτσι και Αντώνη Παρσόπουλου, πήραν το τρίποντο, κόντρα σε μια ομάδα που πίεσε στο δεύτερο μέρος αλλά το δεύτερο γκολ τους “αφόπλισε”.

Το φιλμ του αγώνα :

Στο 3′ σέντρα του Παπασωτηρίου στον επερχόμενο Μητρεβόλη που δεν έπιασε καλά το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 6′ σουτ του Παρσόπουλου μπλόκαρε ο Ηλιόπουλος.

Στο 15′ λάθος υπολογισμός της μπάλας από τον Σοβισλή, επωφελήθηκε ο Παρσόπουλος ο οποίος έπιασε έναν “κεραυνό” που απέκρουσε εντυπωσιακό ο Ηλιόπουλος.

Στην εκτέλεση του κόρνερ και από λάθος διώξιμο της άμυνας, ο Λίτσι με δυνατό σουτ στη κλειστή γωνία του Λάζαρου Ηλιόπουλου “έγραψε” το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 25′ εντυπωσιακή εκτέλεση απευθείας φάουλ από τον Παρσόπουλο, ανάγκασε τον Ηλιόπουλο να απογειωθεί και πάλι στο “Γ” της εστίας του και με υπερένταση να διώξει σε κόρνερ. Ήταν μάλιστα τόσο εντυπωσιακή η επέμβαση που το σύνολο του γηπέδου χειροκρότησε τον goalkeeper του Π.Α.Σ.

Στο 40′ και πάλι στο ίδιο έργο θεατές με τους ίδιους πρωταγωνιστές, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να νικά τον Παρσόπουλο.

Στο 54′ σέντρα του Σωτηράκη, βρήκε υποδειγματικά τον Παρσόπουλο που από κοντά με κεφαλιά νικά αυτή τη φορά τον Ηλιόπουλο 0-2.

Στο 85′  οργανωμένη επίθεση του ΠΑΣ με τους Δημήτρη Κεσίδη, Ιορδάνη Ρωμαίο και τον Λεζάκη να σουτάρει πάνω στα χέρια του Αργυρόπουλου.

Στο 90+3′ πάσα του Λεζάκη στον Ιορδάνη Ρωμαίο που νικά από κοντά τον Αργυρόπουλο (1-2), που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

ΠΑΣ Φλώρινα : Ηλιόπουλος, Πανταζίδης, Μάρκου (86′ Ποντίκης), Σοβισλής, Κωτσόπουλος (90′ Ρωμαίος Σ.), Γεωργιάδης, Γιώσης, Κεσίδης Δ., Παπασωτηρίου (46′ Λεζάκης), Μητρεβόλης (62′ Βλαδίκας), Ρωμαίος Ι.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης (83′ Χατζόπουλος), Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Πίκος (75′ Κιρκιλιανίδης), Καπετάνος (56′ Χαλβατζής), Παρσόπουλος (86′ Αναδολού), Λίτσι

φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected