Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

“Λύτρωση” με Ηλιόπουλο και νίκη στην πρεμιέρα για τη Θύελλα! (vid)

Η Θύελλα έβγαλε το μανδύα του προσώπου που παρουσίασε στα φιλικά προετοιμασίας και παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας κατάφερε να κάνει νικηφόρα πρεμιέρα στον 5ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού που πήγε στην Σαντορίνη να διεκδικήσει ότι της αναλογούσε.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, όπου ο Ερμής Κορυδαλλου είχε δυνάμεις και μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό της Θύελλας Καμαρίου.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς όμως να καταφέρει κάτι μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου αλλάζοντας το σχήμα ρίσκαρε περισσότερο και σε μία φάση αφόρητης πίεσης κατάφερε να σκοράρει με τον Ηλιόπουλο και να πάρει το πολύτιμο τρίποντο.

Σε γενικές γραμμές, οι ”Καμαριανοί” ναι μεν έδειξαν ότι είναι κάπως ανέτοιμοι, αλλά μία ομάδα που αν πιάσει ρυθμό μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο και από την άλλη πλευρά ο Ερμής Κορυδαλλού, εξέπληξε ευχάριστα, καθώς το καλοδουλεμένο σύνολο του Δημητρη Καλύκα μπορεί να φεύγει με μία πικρία από τη Σαντορίνη, αλλά παράλληλα έχει στις αποσκευές της μία καλή εμφάνιση που αποτελεί παρακαταθήκη για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

το φιλμ του αγώνα στο sportcyclades.gr

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Παπαγγελής (79′ Μαυρομάτης), Μπουσάι, Παπαζαχαρίας, Γεωργιάδης, Φύτρος (59′ Ερρίκος), Ζέλο, Σιμιτσής (72′ Μαλάι), Αργυρίου, Καραλής (λ.τ.+ 89′ Τουγουτζόγλου), Ηλιόπουλος.

Ερμής Κορυδαλλού (Δημήτρης Καλύκας): Μπότος, Κολοβός (90′ Γιαννακόπουλος), Μικρούλης, Καλιακούδας, Λαζάκης, Καραγιάννης, Τζανιδάκης (85′ Ματχάντ), Στακάι (76′ Σκόνδρας), Μελής, Βύρης, Νταλάκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected