Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Άγιο Ιερόθεο, “λυτρωτής” ο Τσατσαρής στο 82′ (vid)

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον νέο πρωτάθλημα ο Άγιος Ιερόθεος που επικράτησε με 1-0 της Άνω Μεράς στην πρεμιέρα του 5ου ομίλου.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου έχοντας την πλήρη υπεροχή στην επανάληψη δικαιώθηκε με τον Τσατσαρή στο 82′ να πετυχαίνει το γκολ που έκρινε το ματς μετά από εκτέλεση φάουλ του Βουτσιώτη.

Το ματς ήταν ισορροπημένο στο α’ μέρος, με τον Ιερόθεο να έχει καλή στιγμή στο 14′ με το σουτ του Ντάφλα να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Παλιούρα.

Από την άλλη μεριά, η Άνω Μερά είχε σαν στόχο να διαφυλάξει το μηδέν στην εστία της χωρίς να δημιουργήσει απειλητική κατάσταση.

Στο 59′ ο Μακρίδης είχε δοκάρι με κεφαλιά ενώ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Λεσάι με δεύτερη κίτρινη.

το φιλμ του αγώνα στο Stoplekto

Συνθέσεις

Άγιος Ιερόθεος (Βαγγέλης Σταυρακόπουλος) Αντωνόπουλος, Μανδαμαδιώτης, Νομικός (71′ Βουτσιώτης), Μπατής, Τσατσαρής, Μεταλλινός, Ντάφλας, Λίτσι (51′ Κομνηνός), Κράσι, Τσαρκάνι (51′ Μακρίδης), Σιμάκος (65′ Σάσσαλος).

Άνω Μερά (Νίκος Κωτσοβός) Παλιούρας, Σούλτσε (86′ Ζώτος), Καλαγκάνης, Αχείμαστος, Σαλταμάρας, Σαββίδης, Κυριάκος (60′ Παλαιοπάνος), Λένγκα, Παπαδάκης (60′ Κέμπε), Λεσάι, Ζυγκερίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected