Γ Εθνική / Τοπικά

Με το δεξί η Αναγέννηση Γιαννιτσών, 1-0 τον Μακεδονικό (vid)

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς επικράτησε με 1-0 επί του Μακεδονικού.

Σε ένα παιχνίδι που είχε κατά διαστήματα καλό ρυθμό και αρκετές μάχες, η ομάδα των Γιαννιτσών κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης με γκολ του Νίκου Αγγελούδη, ο οποίος επέλεξε να μην πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε.

Όπως αναφέρει το pellamou, στο 4ο λεπτό ο Χιντασέλι βρέθηκε στο ύψος του πέναλντι αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα του Μακεδονικού, χάνοντας καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα των Γιαννιτσών.

Στο 34ο λεπτό ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών έκανε την πρώτη του, αναγκαστική αλλαγή στο παιχνίδι, όταν ο Δημήτρης Κεφαλάς ένιωσε κάποιο τράβηγμα στο αριστερό του πόδι. Την θέση του στον αγωνιστικό χώρο πήρε ο Γιώργος Γαρύφαλος.

Η πρώτη καλή φάση για τον Μακεδονικό, ήρθε στο 35ο λεπτό όταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα των Γιαννιτσών, Θανάση Τόλιο, που μπλόκαρε την μπάλα.

Τα Γιαννιτσά “πάτησαν” ξανά στα καρέ του Τοτολίδη στο 37ο λεπτό, αλλά ο Ρ. Σούκιας δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να σουτάρει.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε περισσότερη ένταση, κυρίως στα τελευταία 15 λεπτά. Τα Γιαννιτσά απείλησαν στο 56′ με ένα δυνατό σουτ του Σούκια λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τοτολίδης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα χωρίς δυσκολία.

Ο Μακεδονικός κέρδισε ένα φάουλ σε καλό σημείο στο 58′ αλλά η μπάλα πέρασε για λίγο άουτ, από το δεξί δοκάρι του Τόλιου.

Στο 70ο λεπτό, ο Καραμπάς έβγαλε σε καλή θέση τον Στεφανίδη αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε στον τερματοφύλακα του Μακεδονικού.

Στο 77′ τα Γιαννιτσά έμειναν με 10, όταν σε μια αντεπίθεση με τον Στεφανίδη, ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι υποδεικνύοντας σε θέση οφσάιτ τον παίχτη. Ο διαιτητής σφύριξε άμεσα ενώ ο παίχτης συνέχισε, επιχειρώντας ένα ψηλοκρεμαστό σουτ. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε κίτρινη κάρτα στον Στεφανίδη, η οποία ήταν και η δεύτερη.

Ο Μακεδονικός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την υπεροχή του αυτή και στο 81′ έμεινε και αυτός με 10. Ο Αλέξανδρος Λαβίδας διαμαρτυρήθηκε έντονα προς τον διαιτητή όταν ο Αλέξανδρος Χιντασέλι πήρε την μπάλα με το χέρι και έδιωξε την μπάλα μετά την υπόδειξη της παράβασης από τον διαιτητή. Ο παίκτης των Γιαννιτσών “φιλοδορήθηκε” με κίτρινη κάρτα, όπως και ο παίκτης του Μακεδονικού, μόνο που για αυτόν ήταν η 2η.

Στο 87′ ο Μακεδονικός είχε ίσως την σημαντικότερη ευκαιρία στον αγώνα για να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Μια καλή σέντρα από τα δεξιά, έβγαλε μόνο του τον Στέλιο Τσουκάνη μέσα στα καρέ των Γιαννιτσών, ο οποίος έπιασε ένα πολύ καλό σουτ στην κίνηση αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Τόλιου.

Στο 88′ ο Αγγελούδης έβγαινε μόνος του στην επίθεση, αλλά ο επόπτης υπέδειξε σωστά τον παίκτη σε θέση οφσάιτ.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μακεδονικός βρέθηκε και πάλι στην επίθεση, πάτησε περιοχή με τους αμυντικούς του Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών να απομακρύνουν την μπάλα πάνω σε παίκτη του Μακεδονικού. Ο Καράμπελας επιχείρησε ένα κακό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, έδειξε και δυο κίτρινες κάρτες στον πάγκο του Μακεδονικού, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού. Η μια εξ΄αυτών ήταν στο τεχνικό της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο των Γιαννιτσών, βρέθηκαν περισσότεροι από 500 φίλοι του Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών, γεγονός που δείχνει πως ο φίλαθλος κόσμος της πόλης αγκαλιάζει την συνένωση των δύο ομάδων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected