Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίο ξεκίνημα στη Γ Εθνική για τον Πανδραμαϊκό!

  • Επιμέλεια : Δημήτρης Μπουτζέκης, Χρονικά Δράμας

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Δράμας, εκεί που ο Πανδραμαϊκος φιλοξένησε τον Νέστο Χρυσούπολης στα πλαίσια της πρώτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Στο γήπεδο παρευρέθησαν 200 φίλοι του Πανδραμαϊκου και 50 περίπου του Νέστου Χρυσούπολης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν και πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Χαριτίδη μόλις στο 7’ λεπτό. Κάπου εκεί οι παίκτες του Μπάμπη Καζεπίδη αφυπνίστηκαν. Αρχικά ο Λίπο θα πιάσει δύο σουτ στο 11’ και στο 14 και στο 15’ ο Μπερούκας θα κάνει το 1-1 για τον Πανδραμαϊκο.

Στο 27’ ωραία ενέργεια του Αχαλινόπουλου από αριστερά θα κάνει την σέντρα για τον Μπερούκα η μπάλα άουτ. Στο τέλος του πρώτου μέρους ο Νέστος πήγε να πάρει ξανά προβάδισμα στο παιχνίδι όταν ο Αδαμάκης με τον Γεωργιάδη θα συνεργαστούν πολύ ωραία ο δεύτερος θα κάνει την σέντρα ο Νάκας θα πιάσει το σουτ με τον Κιουμουρτζή να μπλοκάρει την μπάλα.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε με μια σέντρα του Κεχαγιά με τον αμυντικό του Νέστου θα βρίσκει την μπάλα και λίγο έλειψε να την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του . Στο 68’ ο Δόμτσος θα πιάσει το σουτ με τον Κιουμουρτζή να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Στο 79’ ο Μπερούκας θα πασάρει στο Μπελμανί και με πλάσε μέσα στην περιοχή θα κάνει το 2-1 για την Δραμινή ομάδα. Για να έρθει ο Μπερούκας στο 83’ να διαμορφώσει με ένα πανέμορφο σουτ το τελικό 3-1 για τον Πανδραμαϊκό.

Συνθέσεις

Πανδραμαϊκός : Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Αιβάζης, Μουζενίτοβ (69’ Τσελεπής), Βραμέντζαλης, Αχαλινόπουλος (82’ Κελεσίδης) Λίπο, Μπελμάνι (88’ Μπαμπαλής), Διαμαντίδης, Μπερούκας (84’ Λυκίδης).

Νέστος Χρυσούπολης: Δεμενίκος, Μπλίος, Αρετάς (84′ Τζατζανάς), Λεγάτος (81′ Κοβάτσης), Φραγκούλης, Δομτσος, Μπαϊκαρά, Νάκας (61’ Γρηγοριάδης), Γεωργιάδης, Χαριτίδης, Κεραμάκης.

φωτ. : Κώστας Χαλβατζής

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected