Super League 1

“Δραπέτευσε” με Αραμπούλι ο Πανιώνιος!

Η Λαμία δεν κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 1, παρά το γεγονός ότι κρατούσε δίκαια μέχρι τις καθυστερήσεις τη νίκη από το γκολ του Ντάνι Μπεχαράνο στο 69′.

Ο Πανιώνιος ισοφάρισε στο 93′ σε 1-1 με εκπληκτικό γκολ του Αραμπούλι, με το τελικό αποτέλεσμα να μην ευνοεί καμία από τις δύο ομάδες. Για πέναλτι στον Αραμπούλι (12′) φωνάζουν στον Πανιώνιο, για το ακυρωθέν γκολ στον Σασί (75′), διαμαρτύρεται η ομάδα της Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει to10, η Λαμία, έπειτα από δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο, φιλοδοξούσε να πετύχει την πρώτη της νίκη μπροστά στο κοινό της, για να μην χάσει περισσότερο έδαφος. Από τη μεριά του ο Πανιώνιος, δίχως περιθώρια απωλειών, στόχευε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Σε ένα «άγευστο» πρώτο ημίχρονο, στο οποίο ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν χαμηλός και οι δύο ομάδες φύλαγαν τα νώτα τους, η Λαμία έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους στο 12′, με τον Ρόμανιτς να σουτάρει από πλεονεκτική θέση και τον Κότνικ να μπλοκάρει.

Στο 14ο λεπτό σημειώθηκε η φάση για την οποία διαμαρτύρεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Αντέτζο έβαλε τα χέρια του στην πλάτη του Αραμπούλι, με τον Γεωργιανό να πέφτει στη μικρή περιοχή, αλλά τον διαιτητή να λέει «όχι» μετά και από επιβεβαίωση του VAR.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο επικίνδυνοι από τους φιλοξενούμενους, αλλά αδυνατούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο μέρος ήταν χειρότερο ποιοτικά και χωρίς φάσεις, καμία από τις δύο ομάδες δεν απειλούσε, αλλά στο 69′ η Λαμία προηγήθηκε. Ο Ντάνι Μπεχαράνο έκανε το μακρινό σουτ, ο Κότνικ τραγική εκτίμηση της τροχιάς της μπάλας και ο Πανιώνιος πλέον είχε να ανέβει βουνό. Η Λαμία είχε την κατοχή της μπάλας, όχι τις ευκαιρίες, αλλά έδειχνε έτοιμη να διαχειριστεί το προβάδισμά της.

Συνθέσεις

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Σάλιακας, Αντέτζο, Βύντρα (60’ Σασί), Πλιάτσικας, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Ρόμανιτς (85’ Σκόνδρας), Τουράμ (70’ Βασιλόγιαννης), Καραμάνος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78’ Οικονομίδης), Ρέντζας, Τσιλούλης, Άρσε (67’ Μανιάτης), Μαξίμοβιτς, Αραμπουλί, Καμαρά (46’ Παπανικολάου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected