Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Α ΕΠΣ Ημαθίας - Διαιτησία

Απόψε στη Βέροια η ημερίδα ενημέρωσης των νέων κανόνων ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Ημαθίας

Η ΕΠΣ Ημαθίας, σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας ξεκίνησε μία σειρά από ημερίδες, με θέμα την ενημέρωση για τις νέες αλλαγές του κανονισμού στο ποδόσφαιρο.

Μετά τον Δήμο Αλεξάνδρειας (9/9), τον Δήμο Νάουσας (16/9), σειρά παίρνει σήμερα ο Δήμος Βέροιας και συγκεκριμένα στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, όπου απόψε στις 20.00 θα πραγματοποιηθεί η αντίστοιχη ημερίδα για την ευρύτερη περιοχή.

Η συμμετοχή αφορά τους εκπροσώπους, προπονητές, ποδοσφαιριστές των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς και δημοσιογράφους-αθλητικογράφους του νομού.

H ανακοίνωση :

“Η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Ημαθίας σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ένωσης διοργανώνουν εκπαιδευτική ημερίδα τη ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 8 μ.μ. στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στη Βέροια με θέμα τις αλλαγές στους νέους κανονισμούς ποδοσφαίρου.

Η ημερίδα είναι ανοιχτή προς τον φίλαθλο κόσμο, τόσο της πόλης της Βέροιας, όσο και της ευρύτερης περιοχής της Ημαθίας. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι παράγοντες των σωματείων, αλλά και όποιος άλλος ενδιαφερόμενος το επιθυμεί, να δώσουν το παρόν.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected