Κατηγορίες
Αθλήματα

Νικηφόρα πρεμιέρα για την Παπαμιχαήλ στη Βαλένθια

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεπέρασε στα δύο σετ το εμπόδιο της Ισπανίδας Jessica Bouzas Maneiro και έκανε το πρώτο βήμα για την είσοδό της στο κυρίως ταμπλό της δυνατής διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων που φιλοξενείται στη Βαλένθια.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μετά από 1 ώρα και 33 λεπτά παιχνιδιού, η Παπαμιχαήλ επικράτησε της Bouzas Maneiro με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο των προκριματικών του BBVA Open Ciudad de Valencia.

Η Δέσποινα ήταν πίσω με 3-4 στο 1ο σετ, αλλά κέρδισε τα 5 επόμενα game και ξεκαθάρισε τα πράγματα, αποκτώντας ένα προβάδισμα με 6-4, 2-0. Προηγήθηκε με 4-1 στο 2ο σετ και διατήρησε αυτή τη διαφορά ασφαλείας ως το τέλος.

Στον 2ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της χωμάτινης διοργάνωσης των 60.000 δολαρίων, η Δέσποινα θα αντιμετωπίσει την επίσης Ισπανίδα Guiomar Maristany Zuleta De Reales, Νο.10 στο ταμπλό και Νο.352 στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Δέσποινα σήμερα βελτίωσε για ακόμα μια φορά φέτος το career high της, ανεβαίνοντας στο Νο.263 του κόσμου, από το Νο.275. Είχε ένα απίστευτο καλοκαίρι η 26χρονη Ελληνίδα τενίστρια, η οποία κέρδισε περισσότερες από 200 θέσεις τους τελευταίους 4 μήνες στην κατάταξη της WTA.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected