Κύπελλο Ελλάδος

“Άστραψε και βρόντηξε” η Βέροια, 3-0 τον Λεβαδειακό! (photos)

Μια πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε σήμερα (24/9) ο ΝΠΣ Βέροια!

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη…χόρευε στον βούρκο λόγω της συνεχούς νεροποντής και φιλοδώρισε με τρία γκολ τον Λεβαδειακό, που αγωνίζεται μία κατηγορία παραπάνω.

Η σημερινή νίκη επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό πως η “Βασίλισσα” βρίσκεται στον σωστό δρόμο και η πρόκριση στον 5ο γύρο του Κυπέλλου (λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος), γεμίζει με αισιοδοξία τους ανθρώπους της ομάδας.

Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου οι δύο ομάδες είχαν από μία κλασική ευκαιρία, η Βέροια εμφανίστηκε άκρως επιθετική μετά την ανάπαυλα και με τρία τέρματα, έφτασε στο ευρύ 3-0.

Το σκορ άνοιξε στο 54′ ο…on fire Αλμπέρτο Σιμόνι, ο οποίος πλάσαρε σωστά μετά από ιδανικό “ένα-δύο” με τον Κανούλα. Στο 61′ σημειώθηκε το 2-0, όταν ο Κανούλας σούταρε, ο Κοκκαλάς απέκρουσε αλλά ο Πέντα πήρε το ριμπάουντ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στη “Βασίλισσα”.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 71′ όταν ο Βεργώνης βρήκε στον κενό χώρο τον Πασά κι αυτός με ιδανικό πλασέ νίκησε τον Κοκκαλά για το 3-0.

Συνθέσεις

Βέροια : Βοσνιάδης, Μουχάλης, Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος, Βεργώνης (74′ Μπλέτσας), Πέντα (78′ Ζούρκος Ν.), Χαντζάρας (68′ Πασάς), Κανούλας, Σιμόνι.

Λεβαδειακός : Κοκκαλάς, Αργυρόπουλος, Παντελιάδης, Λιάγκας, Φυτανίδης, Μητρόπουλος, Κοζορώνης (66′ Μακρής), Συμελίδης, Ενομό (66′ Χατζηλάμπρος), Ορφανίδης (46′ Καστιγιόν), Ιωαννίδης.

*Φωτογραφίες από τη σελίδα του ΝΠΣ Βέροια στο FB

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected