Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Ούτε η Δόξα σταμάτησε το “τρένο” των Τρικάλων!

Το νικηφόρο σερί από τα φιλικά (με μοναδική ήττα από την ΑΕΛ της Super League) συνέχισε και σήμερα ο ΑΟ Τρίκαλα!

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη επικράτησε με 1-0 της Δόξας Δράμας και προκρίθηκε στον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκτός απροόπτου, θα αντιμετωπίσει ομάδα από τη Super League 1.

Το “χρυσό” γκολ στο 44ο λεπτό ο Κώστας Παπαγεωργίου, που έχει ξεχωρίσει στην προετοιμασία της ομάδας, στέλνοντας την ομάδα στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα στο σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαφορετική εικόνα, με τη Δόξα να πιέζει για την ισοφάριση και τα Τρίκαλα να αμύνονται σωστά. Στο 65ο λεπτό, άλλαξε η αριθμητική ισορροπία καθώς αποβλήθηκε ο Παντελής Ριζογιάννης, με τον ΑΟΤ να δέχετει κόκκινη κάρτα σε δεύτερο σερί ματς μετά από αυτή του Άγγελου Βέρτζου.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους γηπεδούχους, που συνεχίζουν στον θεσμό και αποκτούν παράλληλα ψυχολογία ενόψει της έναρξης της Football League.

Συνθέσεις

Τρίκαλα : Ζαρόπουλος, Σανδραβέλης, Ντόσης, Γιαννίτσης, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Γρηγορόπουλος, Άλεξιτς (76′ Λώττας), Πελάεθ (73′ Οικονομόπουλος), Τεγούσης, Σταματής (0′ Ελευθεριάδης).

Δόξα Δράμας : Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Αργυρόπουλος, Οικονόμου (56′ Αποστολίδης), Κρητικός (67′ Ρόβας), Πλέγας (67′ Σαμπανίδης), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Κόντος, Καψάλης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected