Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση με Κυνηγόπουλο για την Παναχαϊκή! (photos)

Την πρόκριση στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε η Παναχαϊκή, που δυσκολεύτηκε αλλά προκρίθηκε με νίκη 1-2 επί του Ιωνικού. 

Το γκολ που έδωσε το εισιτήριο στον επόμενο γύρο σημείωσε ο Ημαθιώτης επιθετικός, Παναγιώτης Κυνηγόπουλος ο οποίος έπιασε εντυπωσιακά την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Κολ, με τη μπάλα να βρίσκει αρχικά στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Κουρεπίνη.

Το παιχνίδι είχε δραματικό χαρακτήρα και φανέρωνε εξ αρχής πως δύσκολα θα υπήρχε νικητής. Στο τέλος όμως μίλησε η εμπειρία και το καθαρό μυαλό, με την ομάδα της Πάτρας να κρατά το σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, παρά την ισχυρή πίεση που δέχτηκε.

Ο Ιωνικός έδειξε εξαιρετικά στοιχεία κατά διαστήματα και θεωρείται σίγουρο πως θα είναι από τις πρωταγωνίστριες ομάδες στη Football League.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Patragoal

Συνθέσεις

Ιωνικός (Δ. Αρναούτης): Κουρεπίνης, Τσιριγώτης (65΄Ντάγκας), Γκοτσούλιας, Κρητικός, Καλλέργης, Γκούφας, Φουρλάνος, Τιεντσέου, Ιωάννου, Μάναλης (79′ Σμυρλής), Παπουτσογιαννόπουλος.

Παναχαϊκή (Ζ. Μιλόσεβιτς): Σούλης, Πολίμος, Τσελεπίδης, Σταμόπουλος, Ρουγκάλας, Πατρώνης (46΄ Μαυριάς), Κολ, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Κυνηγόπουλος (81΄ Ιντζόγλου), Μωραΐτης (89΄ Αντωνακόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected