Κατηγορίες
Super League 2

Οδεύει προς αναβολή η πρεμιέρα της Super League 2!

Η Super League 2 περίμενε την ύστατη ώρα ότι θα βρισκόταν λύση με το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά είχε αποφασίσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά το διήμερο 28, 29 Σεπτεμβρίου και αν δεν έμπαιναν οι υπογραφές μετά και τη 2η αγωνιστική είχε σκοπό να κατεβάσει… ρολά. Ωστόσο, τα μαντάτα της Τρίτης (24/09) θέτουν εν αμφιβόλω την έναρξη.

Όπως αναφέρει το FL News, η ΕΡΤ έκανε πρόταση για μείωση 60% σε σχέση με το ποσό που προέβλεπε η αναδιάρθρωση, κάτι που οι ΠΑΕ αποκλείεται να αποδεχτούν. Την Τετάρτη (25/09), μάλιστα, προγραμματίστηκε έκτακτο συμβούλιο, ώστε τα μέλη της Super League 2 να ενημερωθούν σχετικά και να αποφασίσουν πώς θα αντιδράσουν.

Δεδομένων των τελευταίων εξελίξεων είναι πολύ πιθανό η προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο πρεμιέρα να αναβληθεί επ’ αόριστον. Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά το πρωτάθλημα θα ξεκινούσε φέτος χωρίς τηλεοπτική κάλυψη αγώνων…

Η ανακοίνωση για το ΔΣ:

«Σας γνωρίζουμε πως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και ώρα 14.00, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Τηλεοπτικά δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Διάφορα Θέματα».

error: Protected