Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ανατροπή χωρίς τον Κριστιάνο η Γιούβε! (vid)

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε στο Μάριο Ριγκαμόντι κόντρα στη Μπρέσια, βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο (2-1) για την 5η αγωνιστική της Serie A

Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο απών με ενοχλήσεις, η Γιουβέντους πέρασε ένα δύσκολο βράδυ στο Μάριο Ριγκαμόντι κόντρα στην Μπρέσια, αλλά έφυγε με ένα σημαντικό «τρίποντο» στις αποσκευές της (1-2).

Μόλις τέσσερα λεπτά μετά την σέντρα, οι γηπεδούχοι σόκαραν τους πρωταθλητές Ιταλίας και άνοιξαν το σκορ. Ο Ντοναρούμα με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αιφνιδίασε τον Σέζνι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της Μπρέσια. (Αυτό ήταν το 4ο φετινό γκολ του Αλφρέδο Ντοναρούμα στη Serie A, ενώ πέρυσι στη Serie B είχε σημειώσει 25 γκολ)

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπαλοτέλι, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, με τον Σέζνι να καταφέρνει να την ακουμπήσει ελαφρώς, απλώς για να αλλάξει πορεία και η Βέκια Σινιόρα, έβλεπε πως η υπεροχή της δεν μεταφράζεται σε γκολ, την στιγμή που η Μπρέσια στις αντεπιθέσεις ήταν φωτιά.

Η λύτρωση ήρθε αρχικά στο 40ο λεπτό, με τον Τσανσελόρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από εκτέλεση κόρνερ 1-1. Στην επανάληψη, οι Μπιανκονέρι πίεσαν για την ανατροπή, η οποία τελικώς ήρθε στο 63′. Ο Ντιμπάλα εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα κόντραρε και ο Πιάνιτς με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, έχοντας πάρει το ριμπάουντ, «έγραψε» το 2-1.

Στα εναπομείναντα λεπτά, οι γηπεδούχοι δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, συνεχίζοντας να κάνουν δύσκολη τη ζωή της Γιούβε που δεν κατάφερε να φτάσει σε τρίτο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Ωστόσο με το τελικό σφύριγμα ο φωτεινός πίνακας έδειξε ένα ακόμα τρίποντο για τους Πρωταθλητές απόντος του μεγάλου τους σταρ.

Συνθέσεις

Μπρέσια (Εουτζένιο Κορίνι): Γιόρονεν, Τσάνσελορ, Σαμπέλι, Ματέγιου (70’ Μοροζίνι), Τσιστάνα, Ντεσένα, Ρόμουλο (85’ Αγιέ), Μπιζόλι, Τονάλι, Μπαλοτέλι, Αλφρέντο Ντοναρούμα (64’ Μάτρι).

Γιουβέντους (Μαουρίτσιο Σάρι): Σέζνι, Ντανίλο (19’ Κουαδράδο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Αλεξ Σάντρο, Πιάνιτς, Κεντίρα, Ραμπιό, Ράμσεϊ (69’ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (80’ Ματουιντί), Ιγουαΐν

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected