Κατηγορίες
Αθλήματα

Μένει εκτός China Open η Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη αποφάσισε να μην αγωνιστεί ούτε στο China Open την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται με τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει στον καρπό της.

Όπως αναφέρει το tennisnews, παρότι νιώθει καλύτερα η κορυφαία Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν θέλει να ρισκάρει κάποιο ενδεχόμενο υποτροπιασμό, εστιάζοντας με μεγαλύτερη ασφάλεια στις 2 εβδομάδες που απομένουν μετά το China Open, εκεί όπου θα επιχειρήσει να εξασφαλίσει μια θέση στην 12άδα του WTA Elite Trophy.

Η Μαρία Σάκκαρη θα επικεντρωθεί αγωνιστικά στα 2 Indoor τουρνουά που θα ακολουθήσουν την 2η και 3η εβδομάδα του Οκτώβρη, κατά σειρά, στο Upper Austria Ladies στο Linz (7-13/10) και Kremlin Cup (14-20/10).

Να σημειωθεί πως o θεσμός WTA Elite Trophy ξεκίνησε από το 2015 στην Κίνα. Εκεί αγωνίζονται οι 12 καλύτερες παίκτριες βάση του Race για την τρέχουσα σεζόν, από την θέση 9 μέχρι και την θέση 20. Από αυτές τις 12 θέσεις, η διοργάνωση προσφέρει μια Wild Card.

H Μαρία Σάκκαρη αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο Νο.21 του Race (No.29 του κόσμου), ωστόσο είναι κοντά στην ζώνη της εισόδου της στο ταμπλό του Elite Trophy καθώς η Marketa Vondrousova που βρίσκεται στο Νο.15 του Race, ανακοίνωσε, μετά από τραυματισμό που είχε στο χέρι, ότι δεν θα συνεχίζει την σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected