Κατηγορίες

Ολοκληρώθηκαν οι συμμετοχές για το “Αθλητικό Καλεντάρι 2019/2020”

Με τις τελευταίες…πινελιές, ολοκληρώθηκε η συγκρότηση του κυρίως μενού για το “Αθλητικό Καλεντάρι 2019/2020”, που δεν είναι άλλο από την παρουσίαση των αθλητικών συλλόγων της Ημαθίας!

Στις 48 σελίδες του θα έχετε την ευκαιρία να δείτε τους πρωταγωνιστές ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ, τόσο των παραγόντων που με τόσο κόπο προσπαθούν μέσα από αντίξοες συνθήκες να φέρουν εις πέρας το έργο τους αλλά κυρίως των αθλητών, που ως ερασιτέχνες λατρεύουν να υπηρετούν τον αθλητισμό χωρίς κανένα ουσιαστικά αντάλλαγμα.

Το sportsup.gr, που για 9η χρονιά βρίσκεται κοντά στον αθλητή, ανέλαβε και φέτος να εκδώσει το “Αθλητικό Καλεντάρι”, το οποίο θα παρουσιάζει στις σελίδες του τους αθλητικούς συλλόγους  και τις Ακαδημίες που δήλωσαν συμμετοχή και συγκεκριμένα από το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το χάντμπολ αλλά και το βόλεϊ.

Με συνεχόμενες δημοσιεύσεις αλλά και με προσωπικές επιστολές, ενημερώσαμε τους συλλόγους για την προσεχή έκδοση, ωστόσο δεν μπορούμε να δώσουμε άλλη παράταση καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία συγκέντρωσης του υλικού από τις ομάδες (ρόστερ, διοικήσεις, υποστηρικτές κτλ).

Σύντομα θα ανακοινωθούν οι σύλλογοι που δήλωσαν συμμετοχή αλλά και οι άνθρωποι που συνέβαλαν ώστε να φέρουμε εις πέρας και τη φετινή μας αποστολή.

δείτε την περσινή έκδοση Καλεντάρι 18_19

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected