Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Εντυπωσιακές κινήσεις με Καρβάλιο και Βασιλείου! (vid)

Δύο πολύ σπουδαίες μεταγραφές είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο ΠΣ Σπάρτη, σύμφωνα με τις πληροφορίες του isports.gr

Όπως αναφέρει σχετικά η ιστοσελίδα της Λακωνίας, κάτοικος Σπάρτης είναι ουσιαστικά ο Αρτούρ Ενρίκε Ντε Σόουζα Καρβάλιο ο οποίος βρίσκεται στη Σπάρτη από το βράδυ της Τετάρτης!

To όνομα σε όσους γνωρίζουν τον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής την περίοδο 2018-19 λέει πολλά, σε όσους δεν το γνωρίζουν, ας παρακολουθήσουν τα ακόλουθα βίντεο, μεταξύ των οποίων το εκπληκτικό γκολ με αντίπαλο την Καλαμάτα την χρονική στιγμή 3:10.

Ο Καρβάλιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα κάνει την διαφορά, ο τύπος του ποδοσφαιριστή που φέρνει κόσμο σε ένα γήπεδο, μόλις 21 ετών αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, εξαιρετικός τεχνίτης, χειριστής της μπάλας και με εξαιρετικά σουτ από κοντινή και μακρινή απόσταση (γκολ στα βίντεο).

Είχε αγωνιστεί και ξεχωρίσει με τον Παναρκαδικό στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης στην περυσινή ήττα των Αρκάδων από την Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου (φωτογραφίες).

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 αγωνιζόταν στη Βραζιλία με τη φανέλα της Gremio Esportivo Anapolis.

Την περυσινή περίοδο αγωνιζόταν με τον Παναρκαδικό στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον οποίο πέτυχε 7 γκολ και ήταν καθοριστικός στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Αρκαδίας.

Στη Σπάρτη και ο Κώστας Βασιλείου!

Μετά τον Καρβάλιο – πατήστε εδώ, σύμφωνα με πληροφορίες του isports.gr κάτοικος Σπάρτης είναι και ο Κώστας Βασιλείου.

Ο Βασιλείου αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας και κατά την περυσινή περίοδο πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής με τον Ασπρόπυργο.

Ο 27χρονος υψηλόσωμος αριστεροπόδαρος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων σε Πιερικό, Ασπρόπυργο, Προοδευτική, Παλαιοχώρα, Διαγόρα Ρόδου, Χανιά, Δόξα Μεγαλόπολης, Αστέρα Μαγούλας, Απόλλων Σμύρνης, και σε ηλικία 16 ετών ήταν στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Και για τους δύο παίκτες αναμένουμε τις επόμενες ώρες τις επίσημες ανακοινώσεις της ομάδας. Oι μεταγραφικές κινήσεις θα συνεχιστούν.

Παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός είχε σκοράρει δύο φορές στην πεντάρα του Ασπροπύργου απέναντι στη Καλαμάτα, στο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι που έδωσε στον Ασπρόπυργο τον τίτλο του πρωταθλητή στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected