Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές ΕΠΣ Ημαθίας

Τέσσερις μεταγραφές ανακοίνωσε ο Άχθος Αρούρης!

Μεταγραφών συνέχεια για τον Άχθο Αρούρη, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο ενόψει της έναρξης της Β Ερασιτεχνικής.

Οι πρωταθλητές της περσινής Γ κατηγορίας ανακοίνωσαν (με τον γνωστό πλέον τρόπο) την απόκτηση τεσσάρων παικτών, δύο για τη θέση του τερματοφύλακα και δύο για τα μετόπισθεν.

Στον Άχθο θα αγωνίζονται οι :

  • Γιώργος Μυλωνάς (φωτ. 01/03/1985, τερματοφύλακας) που αποχώρησε το 2017 από την ΑΕ Αλεξάνδρειας και έκτοτε εργάστηκε ως προπονητής σε Θύελλα Σταυρού, Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας και τώρα στον Αετό Λαζοχωρίου) ενώ παλαιότερα έπαιξε μεταξύ άλλων στον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου
  • Ανδρέας Ανδρεόπουλος (27/12/1983, τερματοφύλακας) που είχε 4 συμμετοχές πέρσι με τον Μακεδονικό Ρόδακα στη Γ Ερασιτεχνική και πριν αγωνίστηκε στον ΑΣ Πατρίδας.
  • Κώστας Χερίδης (03/01/2001, αμυντικός) από το Μακροχώρι και παλαιότερα στον ΜΑΣ Βεργίνας
  • Άκης Ηλιάδης (μεσοαμυντικός) από ομάδα της ΕΠΣ Θράκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι μεταγραφές στην ομάδα μας, έστω και αν ολοκληρώθηκαν την τελευταία στιγμή. Έτσι για να υπάρχει και λίγο ενδιαφέρον.

Τις θέσεις του τερματοφύλακα ήρθαν για να καλύψουν, ο Παραγουανός αρτίστας Jose Milonas Chilavert και και ο αειθαλής Πορτογάλος Andre – Andre.

Ο πρώτος με μεγάλη εμπειρία κάτω από τα δοκάρια και όχι μόνο, ένα πραγματικό κόσμημα για τα γήπεδα της Ημαθίας, ο Παραγουανός αίλουρος λοιπόν, ένας ακόμη φύλακας της εστίας του Άχθου.

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ από την άλλη, θα διασχίσει την Ιβηρική χερσόνησο για τα μάτια ενός άθλιου μπεκρή ποντικού που λατρεύει το ποδόσφαιρο , φλέρταρε από το προηγούμενο καλοκαίρι με την ομάδα μας, αλλά εμείς είπαμε στην αρχή να γίνει, μετά αυτοί είπαν να μη γίνει και ούτε, ούτε αυτοί είπαν να γίνει και τελικά δεν έγινε.

Συνεχίζουμε με το ακραίο μπακ της ομάδας, ένας πραγματικός κένταυρος. Τα δυσανάλογα πόδια σε σχέση με το σώμα του, δημιουργούν πανικό και φόβο στους αντιπάλους επιθετικούς. Ένας πολύ καλός παίκτης, νεαρός και εξελίξιμος αρκεί να ξεμπλέξει από τις κακές παρέες που αφήνουν στάσιμη την καριέρα του, τα σουτζουκάκια τις πανσέτες και τα κοτομπέικον δηλαδή. Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε λοιπόν, τον πρώτο ποδοσφαιριστή του Άχθου ο οποίος είναι γεννημένος μετά το 2000. Το όνομα του??? Κωσταντίνο Κάρλος.

Επόμενη μεταγραφή για την ομάδα μας, ένας παίκτης ο οποίος από πέρσι τέτοια εποχή προπονείται με τα υπόλοιπα παιδιά απλώς δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, λόγω του φαηνάνσιαλ φερ πλέη. Ο λόγος για το αριστερό μπακ χαφ, εξτρέμ και επιθετικό Akis Rose. Ο Άγγλος με βουλγαρικό διαβατήριο, είναι και επίσημα παίκτης του Άχθου.

Καλή αρχή λοιπόν, χωρίς τραυματισμούς, το πιο σημαντικό. Όλοι μαζί μια γροθιά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, δεν αναφερόμαστε στην άνοδο φυσικά. Υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα στην ομάδα μας από μια άνοδο. Στόχος είναι να ευχαριστηθούμε εμείς και οι φίλαθλοί ΟΛΩΝ των ομάδων, αυτό το δύσμοιρο, όπως το κατάντησαν άθλημα. Το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected